Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Med

Ecological Journey Gift Box

Med Dizajn medovej darčekovej krabičky je inšpirovaný „ekologickou cestou“ Shennongjia s bohatými divými rastlinami a dobrým prírodným ekologickým prostredím. Ochrana miestneho ekologického prostredia je tvorivou témou dizajnu. Dizajn prijíma tradičné čínske umenie rezané papierom a tieňové bábkové umenie, aby ukázal miestnu prírodnú ekológiu a päť vzácnych a ohrozených prvotriednych chránených zvierat. Na obalovom materiáli sa používa hrubý trávový a drevený papier, ktorý predstavuje koncept ochrany prírody a životného prostredia. Vonkajší box sa môže použiť ako vynikajúci úložný box na opätovné použitie.

Kuchynská Stolička

Coupe

Kuchynská Stolička Táto stolička je navrhnutá tak, aby pomáhala udržiavať neutrálne držanie tela v stoji. Dizajnérsky tím tým, že pozoroval každodenné správanie ľudí, zistil, že je potrebné, aby ľudia sedeli na stoličkách kratšiu dobu, napríklad na rýchle prestávky v kuchyni, čo inšpirovalo tím k vytvoreniu tejto stolice špecificky na prispôsobenie sa tomuto správaniu. Táto stolička je navrhnutá s minimálnymi časťami a štruktúrami, vďaka čomu je stolica cenovo dostupná a nákladovo efektívna pre kupujúcich aj predávajúcich pri zohľadnení produktivity výrobcov.

Infographic S Animovaným Gif

All In One Experience Consumption

Infographic S Animovaným Gif Projekt „Spotreba všetkých skúseností“ je Big Data Infographic, ktorý zobrazuje informácie ako účel, typ a spotreba návštevníkov zložitých nákupných centier. Hlavný obsah sa skladá z troch reprezentatívnych štatistík odvodených z analýzy veľkých dát a sú usporiadané zhora nadol podľa poradia dôležitosti. Grafika sa vykonáva pomocou izometrických techník a zoskupuje sa do reprezentatívnej farby každého subjektu.

Filmový Plagát

Mosaic Portrait

Filmový Plagát Umelecký film „Mosaic Portrait“ bol vydaný ako koncepčný plagát. Rozpráva najmä príbeh dievčaťa, ktoré bolo sexuálne napadnuté. Biela má zvyčajne metaforu smrti a symbol cudnosti. Tento plagát sa rozhodol skryť odkaz „smrť“ za tichým a jemným stavom dievčaťa, aby zvýraznil silnejšie emócie za mlčaním. Zároveň návrhár integroval do obrazu umelecké prvky a sugestívne symboly, čo spôsobilo rozsiahlejšie myslenie a skúmanie filmových diel.

Pás Na Pranie V Interiéri

Brooklyn Laundreel

Pás Na Pranie V Interiéri Je to pás na bielizeň pre použitie v interiéri. Kompaktné telo, ktoré je menšie ako japonská brožovaná väzba, vyzerá ako páska, hladký povrch bez skrutky na povrchu. Pás s dĺžkou 4 m má celkom 29 otvorov, z ktorých každý môže držať a držať vešiak na šaty bez špendlíkov, umožňuje rýchle schnutie. Pás je vyrobený z antibakteriálneho a proti plesňového polyuretánu, bezpečného, čistého a pevného materiálu. Maximálne zaťaženie je 15 kg. 2 ks háčika a otočného telesa umožňujú viacnásobné použitie. Malý a jednoduchý, ale toto je veľmi užitočné v interiéri na bielizeň. Ľahká obsluha a inteligentná inštalácia sa zmestia do všetkých typov miestností.

Nemocnica

Warm Transparency

Nemocnica Nemocnica má zvyčajne tendenciu byť priestorom, ktorý má zlú prírodnú farbu alebo materiál kvôli umelému štruktúrnemu materiálu, aby sa zlepšila funkčnosť a účinnosť. Preto majú pacienti pocit, že sú mimo svojho každodenného života. Malo by sa vziať do úvahy pohodlné prostredie, v ktorom môžu pacienti minúť a bez stresu. Architekti TSC poskytujú otvorený a pohodlný priestor umiestnením otvoreného stropného priestoru v tvare písmena L a veľkých odkvapov pomocou veľkého množstva dreveného materiálu. Teplá transparentnosť tejto architektúry spája ľudí a lekárske služby.