Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Elektrické Bicykel

ICON E-Flyer

Elektrické Bicykel Spoločnosti ICON a Vintage Electric spolupracovali na návrhu tohto nadčasového elektrického bicykla. ICON E-Flyer, navrhnutý a postavený v Kalifornii s nízkym objemom, sa oženil s designom vintage s modernými funkciami a vytvoril zreteľné a schopné riešenie osobnej dopravy. Medzi vlastnosti patrí rozsah 35 míľ, maximálna rýchlosť 22 MPH (35 MPH v závodnom režime!) A dvojhodinová doba nabíjania. Externý konektor USB a prípojný bod nabíjania, regeneratívne brzdenie a komponenty najvyššej kvality v celom rozsahu. www.iconelectricbike.com

Kalendár

calendar 2013 “Town”

Kalendár Mesto je súprava papierových remesiel s časťami, ktoré je možné ľubovoľne zostaviť do kalendára. Zostavte budovy v rôznych formách a užívajte si vytváranie svojho vlastného mestečka. Život s dizajnom: Kvalitné dizajny majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu „Život s dizajnom“.

Hodinky

Ring Watch

Hodinky Ring Watch predstavuje maximálne zjednodušenie tradičných náramkových hodiniek odstránením čísel a rúk v prospech oboch krúžkov. Tento minimalistický dizajn poskytuje čistý a jednoduchý vzhľad, ktorý sa dokonale hodí k pútavej estetike hodiniek. Je to podpisová koruna stále poskytuje účinný prostriedok na zmenu hodiny, zatiaľ čo jej skrytá obrazovka s e-atramentom zobrazuje živé farebné pruhy s výnimočnou definíciou, nakoniec si zachováva analógový aspekt a zároveň poskytuje dlhšiu výdrž batérie.

Mestská Lavička

Eternity

Mestská Lavička Dvojmiestna lavica vyrobená z tekutého kameňa. Dve robustné jednotky poskytujú pohodlný a pohodlný zážitok zo sedenia a súčasne sa starajú o stabilitu systému. Konce lavice sú umiestnené tak, aby neutralizovali najmenší pohyb. Je to lavica, ktorá rešpektuje existujúcu infraštruktúru mestského prostredia. Zavádza sa jednoduchá inštalácia na mieste. Kotviace body už nie sú, jednoducho upustite a zabudnite. Dajte si pozor, Eighternity je blízko. Ó áno.

Výstava

Multimedia exhibition Lsx20

Výstava K 20. výročiu obnovenia latencie národnej meny bola venovaná multimediálna výstava. Účelom výstavy bolo predstaviť rámec trojice, na ktorej bol umelecký projekt založený, konkrétne bankovky a mince, autori - 40 významných lotyšských umelcov rôznych kreatívnych žánrov - a ich umelecké diela. Koncept výstavy pochádza z grafitu alebo olova, ktorý je strednou osou ceruzky, bežným nástrojom pre umelcov. Grafitová štruktúra slúžila ako ústredný dizajnový prvok výstavy.

Kalendár

calendar 2013 “Module”

Kalendár Modul je užitočný trojmesačný kalendár s jednotlivými kusmi, ktoré je možné skombinovať ako tri stohovacie moduly v tvare kocky, takže ich môžete ľubovoľne zostavovať. Život s dizajnom: Kvalitné dizajny majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu „Život s dizajnom“.