Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Karta Správ

Standing Message Card “Post Animal”

Karta Správ Nechajte živočíšnu papierovú súpravu remeselníkov doručiť vaše dôležité správy. Svoju správu napíšte do tela a potom pošlite spolu s ostatnými časťami vnútri obálky. Je to zábavná karta správ, ktorú môže príjemca zostaviť a zobraziť. Obsahuje šesť rôznych zvierat: kačica, prasa, zebra, tučniak, žirafa a sob. Život s dizajnom: Kvalitné dizajny majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor.

Pohovka

Mäss

Pohovka Chcel som vytvoriť modulárnu pohovku, ktorú by bolo možné transformovať do niekoľkých samostatných riešení na sedenie. Celý nábytok sa skladá z iba dvoch rôznych kusov rovnakého tvaru, aby vytvorili rôzne riešenia. Hlavná štruktúra má rovnaký bočný tvar opierok rúk, ale iba hrubšia. Opierky rúk je možné otočiť o 180 stupňov, aby ste mohli zmeniť alebo pokračovať v hlavnej časti nábytku.

Stojan Na Tortu

Temple

Stojan Na Tortu Z rastúcej popularity domáceho pečenia sme videli potrebu moderne vyzerajúceho moderného stojanu na torty, ktorý by sa dal ľahko uložiť do skrinky alebo kresliť. Ľahko sa čistí a dá sa umývať v umývačke riadu. Chrám sa dá ľahko zostaviť a intuitívne posunutím tanierov cez strednú zúženú chrbticu. Demontáž je rovnako jednoduchá tak, že ich jednoducho posuniete späť. Stohovač drží všetky štyri hlavné prvky. Stohovač pomáha udržiavať všetky prvky pohromade pre kompaktné skladovanie pod rôznymi uhlami. Na rôzne príležitosti môžete použiť rôzne konfigurácie dosiek.

Kreslo

Bessa

Kreslo Sedačka Bessa, navrhnutá pre obývacie priestory hotelov, letovísk a súkromných rezidencií, harmonizuje s modernými projektmi interiérového dizajnu. Je to dizajn, ktorý poskytuje pokoj, ktorý si vyžaduje zapamätanie si zážitkov. Po vyriešení jeho úplne udržateľnej výroby si môžeme užiť rovnováhu medzi formou, súčasným dizajnom, funkciou a jej organickými hodnotami.

Kalendár

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalendár Vodné koleso je trojrozmerný kalendár vyrobený zo šiestich lopatiek zostavených do tvaru vodného kolesa. Každý mesiac môžete striedať jedinečný kalendár pre svoju pracovnú plochu ako vodné koleso. Život s dizajnom: Kvalitné dizajny majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu „Život s dizajnom“.