Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kancelária

Phuket VIP Mercury

Kancelária Na základe témy otvorenosti a hĺbkového prieskumu značky, preskúmala návrh a vytvorila vizuálnu integráciu vizuálnej rozšíriteľnosti a príbeh značky s planétou ako hlavným tvorivým prvkom. Plán riešil nasledujúce tri problémy s novými vizuálnymi myšlienkami: Rovnováha otvorenosti a funkcií vesmíru; Rozdelenie a kombinácia funkčných priestorov vesmíru; Pravidelnosť a zmena základného priestorového štýlu.

Webová Stránka

Travel

Webová Stránka Dizajn používal minimalistický štýl, aby nepreťažoval používateľské prostredie zbytočnými informáciami. Je tiež veľmi ťažké používať minimalistický štýl v cestovnom ruchu, pretože súbežne s jednoduchým a jasným dizajnom musí užívateľ získať úplné informácie o svojej ceste a nie je ľahké ju kombinovať.

Šálka Kávy A Podšálka

WithDelight

Šálka Kávy A Podšálka Podávanie sladkých dobrôt so zákuskom na strane kávy je súčasťou mnohých rôznych kultúr, keďže je zvykom servírovať šálku kávy s tureckým pôžitkom v Turecku, biscotti v Taliansku, churros v Španielsku a dáta v Arábii. Na bežných tanieroch sa však tieto šmýkačky posúvajú smerom k horúcej kávovej šálke a lepia sa alebo sa zvlhčujú z kávových škvŕn. Aby sa tomu zabránilo, má táto šálka kávy podšálku s vyhradenými otvormi, ktoré udržujú kávové dobroty na svojom mieste. Pretože káva je jedným z typických horúcich nápojov, zlepšenie kvality zážitku z pitia kávy má význam vzhľadom na každodenný život.

Branding A Balenie

Leman Jewelry

Branding A Balenie Vizuálnym riešením novej identity Lemana Jewelryho bol kompletný nový systém, ktorý odhalil luxus, vynikajúci, ale sofistikovaný a minimálny pocit. Nové logo inšpirované Lemanovým pracovným procesom, ich návrhom haute couture design, vytvorením všetkých kosoštvorcových tvarov obklopujúcich hviezdny symbol alebo symbol iskier, vytvorením sofistikovaného symbolu a tiež odrážajúcich žiarivý efekt diamantu. V nadväznosti na to boli vyrobené všetky kolaterálne materiály s vysokokvalitnými detailmi, ktoré zvýrazňujú a obohacujú luxusnosť všetkých nových vizuálnych prvkov značky.

Výstava

LuYu

Výstava Umenie ovplyvňuje život a život prináša hlbokú reflexiu a interpretáciu umenia. Vzdialenosť medzi umením a životom môže byť v dennej dochádzke. Ak budete jesť každé jedlo opatrne, môžete zmeniť svoj život na umenie. Tvorcovou tvorbou je tiež umenie, ktoré sa vytvára podľa jeho vlastných myšlienok. Techniky sú nástroje a výrazy sú výsledky. Len s myšlienkami budú skutočne dobré diela.

Lobby A Obytná Budova

Light Music

Lobby A Obytná Budova Pokiaľ ide o Light Music, rezidenčnú halu a salónik, Armand Graham a Aaron Yassin z New York City so sídlom v A + A chceli spojiť priestor s dynamickým susedstvom Adams Morgan vo Washingtone DC, kde je nočný život a hudobná scéna z jazzu. ísť na punk rock a elektronické boli vždy ústredné. Toto je ich tvorivá inšpirácia; výsledkom je jedinečný priestor, ktorý kombinuje najmodernejšie metódy digitálnej výroby s tradičnými remeselníckymi technikami a vytvára tak pohlcujúci svet s vlastným pulzom a rytmom, ktorý vzdáva hold pohostinnej originálnej hudbe DC.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.