Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Digestor

Black Hole Hood

Digestor Táto séria Hood navrhnutá inšpirovaním spoločnosťami Black Hole a Worm Hole robí produkt krásnym a moderným spôsobom, ktorý spôsobuje emočné pocity a je cenovo dostupný. Poskytuje emocionálne chvíle a jednoduché použitie pri varení. Je ľahký, ľahko sa inštaluje, ľahko sa čistí a je navrhnutý pre moderné kuchyne v ilande.

Obchodné Centrum

HuiSheng Lanhai

Obchodné Centrum Vďaka téme oceánu scénického dizajnu ukončite vesmírnu dušu, pričom pixel je štvorec ako vizuálny komunikačný prvok. Dajte deťom v hre, aby preskúmali objav učenia a rastu, aby sa stali jadrom prípadu. fantasy účinok vzdelávania v zábave. Od formy, mierky, farebného zariadenia, štruktúry až po psychologický zmyslový zážitok koncept vesmíru pokračuje a obohacuje sa, keď sú všetky prvky integrované a kolízne.

Reproduktor

Black Hole

Reproduktor Čierna diera navrhnutá na základe moderných inteligentných technológií a je to prenosný reproduktor Bluetooth. Dalo by sa pripojiť k akémukoľvek mobilnému telefónu s rôznymi platformami a existuje port USB na pripojenie k externému prenosnému úložisku. Vstavané svetlo sa dá použiť ako stolové svetlo. Vďaka príťažlivému vzhľadu Black Hole je aj v interiérovom dizajne možné použiť atraktívne domáce potreby.

Prenosný Reproduktor Bluetooth

Black Box

Prenosný Reproduktor Bluetooth Toto je prenosný reproduktor Bluetooth. Je ľahký a malý a má emocionálnu podobu. Navrhol som formu reproduktora Black Box zjednodušením tvaru vĺn. Na počúvanie stereo zvuku má dva reproduktory, ľavý a pravý. Aj tieto dva reproduktory sú súčasťou priebehu. Jedným z nich je pozitívny tvar vlny a jeden negatívny tvar vlny. na použitie môže toto zariadenie pripojiť Bluetooth k iným elektronickým zariadeniam, ako je mobil a počítač, a prehrávať zvuk. Tiež má zdieľanie batérií. Keď sa reproduktory nepoužívajú, na stole sa zobrazí čierna skrinka.

Obchodné Centrum

Ad Jinli

Obchodné Centrum Tento projekt zrekonštruoval staré budovy v mestskom parcele a dáva budovám nové funkčné poslanie, aby splnili nové funkčné požiadavky. Dizajnéri sa snažia viesť ľudí k tomu, aby akceptovali moderný štýl v štvorstupňovom meste od transformácie fasády budovy po dizajn interiéru, aby sa zabezpečila integrita realizácie projektu.

Prenosný Reproduktor

Seda

Prenosný Reproduktor Seda je funkčné zariadenie založené na základni spravodajských technológií. Držiak pera v strede je usporiadač priestoru. Digitálne funkcie ako port USB a pripojenie Bluetooth tiež robia prenosný prehrávač a reproduktor s domácou oblasťou prispôsobenie. Svetelná lišta zabudovaná do vonkajšieho tela funguje ako stolné svetlo. Príťažlivý luxusný vzhľad ho robí atraktívnym aj pre domáce použitie v interiéri. Lepšie využitie priestoru je tiež jednou zo základných čŕt Seda.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.