Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Hračka

Movable wooden animals

Hračka Hračky na rozmanitosť zvierat sa pohybujú rôznymi spôsobmi, sú jednoduché, ale zábavné. Abstraktné tvary zvierat absorbujú deti, aby si vedeli predstaviť. V skupine je 5 zvierat: prasa, kačica, žirafa, slimák a dinosaurus. Duckova hlava sa pohne sprava doľava, keď ju zdvihnete zo stola, zdá sa, že vám hovorí „NIE“; Žirafová hlava sa môže pohybovať zhora a nadol; Hlava ošípaných, slimákov a dinosaurov sa po otočení chvostmi pohybujú zvnútra von. Všetky tieto pohyby spôsobujú, že sa ľudia usmievajú a nútia deti hrať rôznymi spôsobmi, napríklad ťahaním, tlačením, otáčaním atď.

Roly Poly, Pohyblivé Drevené Hračky

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Pohyblivé Drevené Hračky Ako mať dúhu? Ako objať letný vietor? Vždy sa ma dotýkajú nejaké jemné veci a cítim sa veľmi spokojný a šťastný. Ako uchovávať a ako vlastniť? Dosť je rovnako dobrá ako hostina. Chcel by som jednoduchým a zábavným spôsobom tvarovať rôzne druhy materiálov. Nechajte deti hrať sa s nimi, aby spoznali fyzický svet, stimulovali ich fantáziu a pomohli im pochopiť okolité prostredie.

Kolíska, Hojdacia Stolička

Dimdim

Kolíska, Hojdacia Stolička Lisse Van Cauwenberge vytvorila toto jednoúčelové multifunkčné riešenie, ktoré slúži ako hojdacie kreslo a tiež ako kolíska, keď sú dve stoličky Dimdim spojené. Každá z hojdacích stoličiek je vyrobená z dreva s oceľovými podperami a zakončená orechovou dýhou. Dve stoličky môžu byť k sebe pripevnené pomocou dvoch skrytých svoriek pod sedadlom, aby sa vytvorila detská kolíska.

Kanvica A Šálky

EVA tea set

Kanvica A Šálky Táto zvodne elegantná čajová kanvica so zodpovedajúcimi pohárikmi má dokonalý nalievanie a je potešením zúčastniť sa. Nezvyčajný tvar tohto čajového kvetináča s výlevkou, ktorý sa mieša z tela, sa zvlášť dobre hodí na dobré nalievanie. Poháre sú všestranné a hmatové, aby sa vo vašich rukách uhnízali rôznymi spôsobmi, pretože každý má svoj vlastný prístup k držaniu pohára. K dispozícii v lesklej bielej farbe so strieborným prsteňom alebo čiernym matným porcelánom s lesklým bielym vekom a bielymi obrúbkami. Vnútorný filter z nehrdzavejúcej ocele. ROZMERY: čajník: 12,5 x 19,5 x 13,5 šálok: 9 x 12 x 7,5 cm.

Hodiny

Zeitgeist

Hodiny Hodiny sa odrážajú oditgeist, ktorý je spojený s inteligentnými, technickými a odolnými materiálmi. High-tech tvár produktu je predstavovaná polopriepustným karbónovým telom a zobrazením času (ľahké otvory). Uhlík nahrádza kovovú časť ako pamiatku minulosti a zdôrazňuje funkčnú časť hodín. Absencia centrálnej časti ukazuje, že inovatívny LED indikátor nahrádza klasický hodinový mechanizmus. Mäkké podsvietenie sa dá nastaviť podľa obľúbenej farby jeho majiteľa a svetelný senzor bude monitorovať intenzitu osvetlenia.

Feeder

Food Feeder Plus

Feeder Krmivo Feed Plus Plus pomáha deťom nielen jesť samo, ale tiež znamená väčšiu nezávislosť rodičov. Dojčatá sa dokážu samy držať a cmúľať a žuť po tom, čo ste rozdrvili jedlo rodičov. Krmivo Food Feeder Plus je vybavené väčším pružným silikónovým vakom, ktorý uspokojí rastúcu chuť k jedlu detí. Je to nevyhnutná výživa a umožňuje malým deťom bezpečne skúmať a vychutnať si čerstvé pevné jedlo. Potraviny nemusia byť očistené. Jedlo jednoducho vložte do silikónového vaku, zatvorte západku a deti sa môžu tešiť z vlastného kŕmenia čerstvým jedlom.