Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Viedol Televízia

XX265

Viedol Televízia Dizajn plastovej skrinky sa líši od bežných modelov s celkovou textúrou a lesklým povrchom ponechaným pod obrazovkou kvôli logu a vizuálnej ilúzii. V závislosti od spôsobu výroby BMS je model veľmi efektívny z hľadiska nákladov, pričom má stále zmysel pre dizajnový dotyk. Dizajn stolovej dosky stola má súvislú formu, ktorá tečie od chrbta k publiku cez panel s chrómovými efektmi. Dizajn skrinky aj stojan sa tak vzájomne dopĺňajú.

Verejný Mestský Umelecký Nábytok

Eye of Ra'

Verejný Mestský Umelecký Nábytok Ambíciou tohto dizajnu je zlúčiť staroegyptskú históriu s metodológiou futuristickej tekutiny. Je to doslovný preklad najznámejšieho egyptského náboženského nástroja do tekutej formy pouličného nábytku, ktorý si požičiava charakteristiky plynulého štýlu, v ktorom sa neobhajujú žiadne konkrétne tvary alebo dizajn. Oko predstavuje mužských aj ženských náprotivkov v plodení Boha Ra. Pouličný nábytok je preto prezentovaný v robustnom dizajne symbolizujúcom mužnosť a silu, zatiaľ čo jeho zaoblený vzhľad zobrazuje ženskosť a pôvab.

Digitálne Video Vysielacie Zariadenie

Avoi Set Top Box

Digitálne Video Vysielacie Zariadenie Avoi je jedným z najnovších inteligentných set top boxov spoločnosti Vestel, ktorý poskytuje hlavne užívateľom technológie televízneho vysielania. Najdôležitejšou postavou spoločnosti Avoi je „skrytá ventilácia“. Skryté vetranie umožňuje vytvárať jedinečné a jednoduché návrhy. S Avoi môžete okrem sledovania digitálnych kanálov v kvalite HD tiež počúvať hudbu, sledovať filmy a prezerať fotografie a obrázky na televíznej obrazovke, pričom tieto súbory môžete ovládať prostredníctvom ponuky používateľského rozhrania. Operačným systémom Avoi je Android V4.2 Jel

46-Palcová Televízia Podporujúca Vysielanie Hd

V TV - 46120

46-Palcová Televízia Podporujúca Vysielanie Hd Inšpirované reflexnými povrchmi s vysokým leskom a zrkadlovými efektmi. Predný a zadný zadný kryt je vyrobený z technológie vstrekovania plastov. Stredná časť je vyrobená z kovového odliatku. Oporný stojan je špeciálne navrhnutý so sklom natretým zozadu a priezračným krkom s chrómovanými krúžkami. Úroveň lesku použitá na povrchoch bola dosiahnutá špeciálnymi procesmi lakovania.

Viedol Slnečník A Veľká Záhradná Baterka

NI

Viedol Slnečník A Veľká Záhradná Baterka Úplne nový model NI Parasol predefinuje osvetlenie tak, aby to mohlo byť viac ako len svetelný objekt. NI, inovatívne kombinujúci slnečník a záhradnú baterku, vyzerá elegantne stojace vedľa ležadiel pri bazéne alebo iných vonkajších priestoroch od rána do noci. Proprietárny OTC snímajúci prst (jednodotykový stmievač) umožňuje používateľom ľahko sa prispôsobiť požadovanej úrovni osvetlenia 3-kanálového osvetľovacieho systému. NI tiež prijíma nízkonapäťový 12V LED ovládač, ktorý generuje veľmi malé teplo a poskytuje energeticky efektívny zdroj energie pre systém s viac ako 2000pcs 0,1W LED.

Svietidlo

Yazz

Svietidlo Yazz je zábavné svietidlo vyrobené z ohybných polotuhých drôtov, ktoré používateľovi umožňuje ohýbať sa do akéhokoľvek tvaru alebo formy, ktorá vyhovuje ich nálade. Je tiež dodávaný s pripojeným konektorom, ktorý uľahčuje kombinovanie viac ako jednej jednotky dohromady. Yazz je tiež esteticky príťažlivý, užívateľsky prívetivý a ekonomický. Táto koncepcia vychádza z myšlienky minimalizovať osvetlenie na jeho najzákladnejšie základy ako konečné vyjadrenie krásy bez straty estetického dopadu osvetlenia, pretože priemyselný minimalizmus je umenie samo o sebe.