Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Stolička

Stocker

Stolička Stocker je fúzia medzi stoličkou a stoličkou. Ľahké stohovateľné drevené sedadlá sú vhodné do súkromných a poloprevádzkových zariadení. Jeho výrazná podoba zdôrazňuje krásu miestneho dreva. Vďaka zložitej konštrukcii a konštrukcii umožňuje pri hrúbke materiálu 8 mm zo 100% masívneho dreva vytvoriť robustný, ale ľahký výrobok s hmotnosťou iba 2300 gramov. Kompaktná konštrukcia zariadenia Stocker umožňuje úsporu miesta. Naskladané na seba sa dajú ľahko uložiť a vďaka svojmu inovatívnemu dizajnu môže byť Stocker tlačený úplne pod stôl.

Konferenčný Stolík

Drop

Konferenčný Stolík Kvapka, ktorú produkuje drevo a mramorové mastery, starostlivo; pozostáva z lakovaného telesa na masívnom dreve a mramore. Špecifická textúra mramoru oddeľuje všetky výrobky od seba. Priestorové časti konferenčného stolíka umožňujú usporiadať doplnky malých domov. Ďalšou dôležitou vlastnosťou konštrukcie je ľahký pohyb zabezpečený skrytými kolesami umiestnenými pod telom. Tento dizajn umožňuje vytvárať rôzne kombinácie s mramorovými a farebnými alternatívami.

Pracovný Stôl

Timbiriche

Pracovný Stôl Dizajn vyzerá tak, že odráža neustále sa meniaci život súčasného človeka v polyvalentnom a vynaliezavom priestore, ktorý s jediným povrchom prispôsobeným neprítomnosťou alebo prítomnosťou kúskov dreva, ktoré sa posúvajú, odstraňujú alebo umiestňujú, ponúka nekonečné možnosti usporiadania predmetov. v pracovnom priestore, zabezpečenie stálosti na miestach vytvorených na mieru a zodpovedajúcich potrebám každého okamihu. Dizajnéri sa inšpirujú tradičnou hrou timbiriche, ktorá pripomína podstatu prispôsobenia matice osobných pohyblivých bodov, ktorá poskytuje na pracovisku hravý priestor.

Prispôsobiteľný Koberec

Jigzaw Stardust

Prispôsobiteľný Koberec Koberce sú vyrobené z kosoštvorca a šesťuholníkov, ľahko sa dajú umiestniť vedľa seba s protišmykovým povrchom. Ideálne na zakrytie podláh a dokonca aj na steny, aby sa znížili rušivé zvuky. Kusy prichádzajú v 2 rôznych druhoch. Svetloružové kúsky sú ručne všívané do vlny NZ s vyšívanými čiarami z banánových vlákien. Modré kúsky sú vytlačené na vlne.

Elektrická Gitara

Eagle

Elektrická Gitara Eagle predstavuje nový koncept elektrickej gitary založený na ľahkom, futuristickom a sochárskom dizajne s novým dizajnovým jazykom inšpirovaným filozofiou Streamline a Organic design. Forma a funkcia zjednotené v celku s vyváženými proporciami, prepletenými objemami a elegantnými líniami so zmyslom pre prietok a rýchlosť. Pravdepodobne jedna z najľahších elektrických gitár na aktuálnom trhu.

Závesná Lampa

Space

Závesná Lampa Dizajnér tohto prívesku bol inšpirovaný eliptickými a parabolickými dráhami asteroidov. Unikátny tvar žiarovky je definovaný eloxovanými hliníkovými stĺpmi, ktoré sú presne usporiadané do 3D tlačeného krúžku a vytvárajú perfektnú rovnováhu. Biele sklo v strede harmonizuje s tyčami a dodáva svojmu sofistikovanému vzhľadu. Niektorí hovoria, že lampa pripomína anjela, iní si myslia, že vyzerá ako pôvabný vták.