Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Brošňa

The Sunshine

Brošňa Rysom tohto šperku je, že tu používal veľký kamenný komplexný tvar, ktorý je nastavený na neviditeľný (vzduchový) rám. Zobrazenie šperkov otvára iba technológiu montáže kameňov. Samotný kameň je držaný dvoma nenápadnými svietidlami a tenkou doskou posiaty diamantmi. Táto doska je základom všetkých brošní o nosnej štruktúre. To drží a druhý kameň. Celá kompozícia bola možná po prepracovaní hlavného brúsneho kameňa.

Prsteň

Pollen

Prsteň Každý kus je interpretáciou fragmentu prírody. Príroda sa stáva zámienkou dať životu šperky, hrať sa so svetlom textúry a tieňmi. Cieľom je poskytnúť šperk s interpretovanými tvarmi, ako by ich príroda navrhovala s citlivosťou a zmyselnosťou. Všetky kusy sú vyrobené ručne, aby sa vylepšili textúry a zvláštnosti šperku. Štýl je čistý, aby dosiahol substanciu pre život rastlín. Výsledkom je jedinečný a nadčasový kúsok hlboko spojený s prírodou.

Prispôsobiteľné Šperky

Gravity

Prispôsobiteľné Šperky Zatiaľ čo v 21. storočí je používanie inovácií, nových materiálov alebo extrémne nových foriem často nutnosťou robiť inovácie, Gravity dokazuje opak. Gravitácia je kolekcia prispôsobivých šperkov, ktoré využívajú iba vlákna, veľmi starú techniku a gravitáciu, nevyčerpateľný zdroj. Zbierka sa skladá z veľkého množstva strieborných alebo zlatých prvkov s rôznymi vzormi. Každá z nich môže byť spojená s perlami alebo kameňmi prameňov a príveskov. Zbierka sa stáva tak nekonečným množstvom rôznych šperkov.

Dámska Kolekcia

The Hostess

Dámska Kolekcia Zbierka absolventov Darie Zhiliaevovej sa týka ženskosti a mužskosti, sily a krehkosti. Inšpiráciou zbierky je stará rozprávka z ruskej literatúry. Hostiteľka Meďnej hory je čarovným patrónom baníkov zo starej ruskej rozprávky. V tejto kolekcii môžete vidieť nádherné manželstvo priamych línií inšpirované baníckými uniformami a pôvabné objemy ruského národného kroja. Členovia tímu: Daria Zhiliaeva (návrhárka), Anastasiia Zhiliaeva (asistentka dizajnéra), Ekaterina Anzylova (fotografka)

Kabelka, Večerná Taška

Tango Pouch

Kabelka, Večerná Taška Puzdro Tango je vynikajúca taška so skutočne inovatívnym dizajnom. Jedná sa o nositeľné umelecké dielo, ktoré sa nosí na náramku a umožňuje vám mať voľné ruky. Vo vnútri je dostatok priestoru a konštrukcia skladacieho magnetu umožňuje neočakávané ľahké a široké otvorenie. Puzdro je vyrobené z mäkkej voskovanej lýtkovej kože pre neuveriteľne príjemný dotyk rukoväte a nafúknutých bočných vložiek, ktoré sú zámerne v kontraste s konštrukciou hlavného tela vyrobeného z takzvanej glazovanej kože.

Kabát, Ktorý Je Možné Previesť,

Eco Furs

Kabát, Ktorý Je Možné Previesť, Kabát, ktorý môže mať 7 v 1, je inšpirovaný rušnou kariérnou dámou, ktorá sa rozhodla pre jedinečný, ekologický a funkčný denný šatník. V ňom je starý, ale opäť trendový, ručne šitý škandinávsky textil Rya Rug moderne interpretovaný, čo vedie k nasadeniu vlnených odevov, ktoré sú z hľadiska výkonu podobné kožušinám. Rozdiel je v detailoch a šetrnosti k životnému prostrediu. V priebehu rokov boli výrobky Eco Furs testované v rôznych európskych zimných podnebiach, ktoré pomohli zdokonaliť vlastnosti tohto kabátu a ostatných posledných kúskov.