Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kabelky

Qwerty Elemental

Kabelky Rovnako ako vývoj dizajnu písacích strojov ukazuje premenu z vysoko komplexnej vizuálnej formy na čistú, jednoduchú geometrickú formu, Qwerty-element je stelesnením sily, symetrie a jednoduchosti. Konštruktívne oceľové časti vyrobené rôznymi remeselníkmi sú charakteristickým vizuálnym prvkom produktu, ktorý dodáva vrecku architektonický vzhľad. Základnou zvláštnosťou tašky sú dva kľúče písacích strojov, ktoré sú vyrobené a zostavené samotnou dizajnérkou.

Dámska Kolekcia

Macaroni Club

Dámska Kolekcia Zbierka, Macaroni Club, je inšpirovaná makarónmi z polovice 18. storočia, ktoré ich spájajú s ľuďmi závislými na dnešnom logu. Macaroni bol výraz pre mužov, ktorí prekročili bežné módy v Londýne. Boli to logo mánie z 18. storočia. Cieľom tejto zbierky je ukázať silu loga od minulosti po súčasnosť a vytvára Macaroni Club ako samostatnú značku. Detaily dizajnu sú inšpirované maškarskými kostýmmi z roku 1770 a súčasným módnym trendom s extrémnymi objemami a dĺžkou.

Hodinky

Argo

Hodinky Argo by Gravithin je hodinky, ktorého dizajn je inšpirovaný sextantom. Je vybavený vyrytým dvojitým číselníkom, ktorý je k dispozícii v dvoch odtieňoch, Deep Blue a Black Sea, na počesť mýtických dobrodružstiev lode Argo. Srdce bije vďaka švajčiarskemu pohybu kremíka Ronda 705, zatiaľ čo zafírové sklo a silná brúsená oceľ 316L zaisťujú ešte väčšiu odolnosť. Je tiež odolný voči vode 5ATM. Hodinky sú k dispozícii v troch rôznych farbách puzdra (zlato, striebro a čierna), v dvoch odtieňoch číselníka (hlboká modrá a čierne more) a šiestich remienkoch v dvoch rôznych materiáloch.

Dámska Kolekcia

Hybrid Beauty

Dámska Kolekcia Dizajn kolekcie Hybrid Beauty spočíva v použití roztomilosti ako mechanizmu prežitia. Založené roztomilé črty sú stuhy, volánky a kvety a sú prerobené tradičnými technikami v mlynárstve a couture. Týmto sa obnovujú staré techniky spájania s modernými hybridmi, ktoré sú romantické, tmavé, ale tiež večné. Celý proces dizajnu Hybrid Beauty podporuje udržateľnosť pri tvorbe nadčasových vzorov.

Prsteň

Ohgi

Prsteň Mimaya Dale, dizajnér kruhu Ohgi, vydal s týmto krúžkom symbolickú správu. Inšpiráciou pre prsteň bola pozitívna predstava, ktorú majú japonskí fanúšikovia skladania a ako sú v japonskej kultúre milovaní. Na tento materiál používa 18 K žlté zlato a zafír a vynárajú luxusnú auru. Skladací ventilátor navyše sedí na kruhu v uhle, ktorý dáva jedinečnú krásu. Jej dizajn je jednotou medzi Východom a Západom.

Prsteň

Gabo

Prsteň Prstenec Gabo bol navrhnutý tak, aby povzbudil ľudí, aby znovu navštívili hravú stránku života, ktorá sa zvyčajne stráca, keď dospeje. Dizajnér bol inšpirovaný spomienkami na pozorovanie, ako sa jeho syn hrá s jeho farebnou kúzelnou kockou. Užívateľ môže hrať s krúžkom otáčaním dvoch nezávislých modulov. Ak tak urobíte, súpravy drahokamov alebo umiestnenie modulov môžu byť zhodné alebo nesprávne priradené. Okrem hravého aspektu má používateľ na výber nosenie iného prsteňa každý deň.