Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Konferenčný Stolík

Sankao

Konferenčný Stolík Konferenčný stolík Sankao, v japončine „tri tváre“, je elegantným kusom nábytku, ktorý sa má stať dôležitou postavou každej modernej obývačky. Sankao je založené na evolučnom koncepte, ktorý rastie a vyvíja sa ako živá bytosť. Výberom materiálu mohlo byť len masívne drevo z trvalo udržateľných plantáží. Konferenčný stolík Sankao rovnako spája najvyššiu výrobnú technológiu s tradičným remeselným spracovaním, vďaka čomu je každý kus jedinečný. Sankao je dostupné v rôznych typoch masívneho dreva, ako je Iroko, dub alebo jaseň.

Názov projektu : Sankao, Meno dizajnérov : Pablo Vidiella, Meno klienta : HenkaLab.

Sankao Konferenčný Stolík

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.