Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Zábavný Dom Pre Deti

Fun house

Zábavný Dom Pre Deti Tento dizajn budovy je určený pre deti, aby sa mohli učiť a hrať, čo je úplne zábavný dom od super otca. Dizajnér kombinoval zdravé materiály a bezpečnostné tvary, aby vytvoril úžasný a zaujímavý priestor. Pokúsili sa vytvoriť pohodlný a hrejivý domček pre deti a pokúsili sa prehĺbiť vzťah medzi rodičmi a deťmi. Klient povedal dizajnérovi, aby dosiahol 3 ciele, ktorými boli: (1) prírodné a bezpečnostné materiály, (2) šťastie detí a rodičov a (3) dostatok úložného priestoru. Dizajnér našiel jednoduchú a jasnú metódu na dosiahnutie cieľa, ktorým je domov, samotný začiatok detského priestoru.

Názov projektu : Fun house, Meno dizajnérov : Jianhe Wu, Meno klienta : TYarchistudio.

Fun house Zábavný Dom Pre Deti

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.