Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kávová Súprava

Riposo

Kávová Súprava Dizajn tejto služby bol inšpirovaný dvoma školami na začiatku 20. storočia, nemeckým Bauhausom a ruskou avantgardou. Prísna priama geometria a premyslená funkčnosť úplne zodpovedajú duchu manifestov tých čias: „to, čo je vhodné, je krásne“. Súčasne v súlade s modernými trendmi spája dizajnér dva kontrastné materiály v tomto projekte. Klasický porcelán z bieleho mlieka je doplnený jasnými viečkami z korku. Funkčnosť návrhu je podporená jednoduchými, pohodlnými úchytkami a celkovou použiteľnosťou formulára.

Názov projektu : Riposo, Meno dizajnérov : Mikhail Chistiakov, Meno klienta : Altavolo.

Riposo Kávová Súprava

Tento úžasný dizajn je držiteľom ceny strieborného dizajnu v súťaži módy, odevov a odevov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených striebornými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych módnych, odevných a odevných dizajnérskych diel.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.