Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Multifunkčná Skriňa

Shanghai

Multifunkčná Skriňa „Šanghaj“ multifunkčný šatník. Vzor fasády a lakonický tvar pôsobia ako „dekoratívna stena“, čo umožňuje vnímať šatník ako dekoratívny prvok. Systém „all inclusive“: zahŕňa úložné priestory rôzneho objemu; vstavané nočné stolíky, ktoré sú súčasťou čelnej strany šatníka, sa otvárajú a zatvárajú jedným čelným zatlačením; 2 vstavané nočné svietidlá skryté pod vynikajúcim objemom na oboch stranách postele. Hlavná časť skrinky je vyrobená z drobného dreveného kusu. Skladá sa z 1500 kusov kemp a 4500 kusov bieleného dubu.

Koncový Stôl

TIND End Table

Koncový Stôl Koncový stôl TIND je malý, ekologický stôl so silnou vizuálnou prítomnosťou. Recyklovaná oceľová doska bola rezaná vodným lúčom so zložitým vzorom, ktorý vytvára živé vzory svetla a tieňa. Tvary bambusových nôh sú určené vzorom v oceľovom vrchole a každé zo štrnástich nôh prechádza oceľovým vrchom a potom je narezané. Pri pohľade zhora vytvára karbonizovaný bambus zadržujúci vzor, ktorý je postavený proti perforovanej oceli. Bambus je rýchlo obnoviteľná surovina, pretože bambus je rýchlo rastúca tráva, nie drevný produkt.

Hračka

Rocking Zebra

Hračka Deti milujú túto riskantnú hojdaciu hračku, zatiaľ čo moderný vzhľad, zábavná grafika a prírodné drevo sú v modernom dome skutočne pútavými očami. Výzva v oblasti dizajnu spočívala v zachovaní podstatného charakteru klasickej dedičskej hračky, pričom sa využili pokročilé techniky a modulárny konštrukčný systém, ktorý umožňuje budúce ďalšie typy zvierat s minimálnymi zmenami častí. Balený produkt musí byť tiež kompaktný a do 10 kg pre priame kanály internetového predaja. Použitie vlastného tlačového laminátu je skutočný prvý a výsledkom je dokonalé vykreslenie farieb / vzorov na povrchu úplne odolnom proti poškriabaniu

Nábytok

Marken Desk

Nábytok Vizuálne ľahký pocit tohto elegantného a pritom silného stola nás zavedie späť do škandinávskej školy dizajnu. Nešikovný tvar nôh, spôsob, akým sa nakláňajú spredu takmer ako veľkolepé gesto pozdravu, nám pripomína siluetu ušľachtilého muža s klobúkom z pozdravu dámy. Pracovný stôl nás víta, aby sme ho mohli používať. Tvar zásuviek, podobne ako samostatné končatiny stola, so svojim visiacim pocitom a osobným pohľadom na prednej strane, prehľadáva miestnosť ako pozorné oči.

Barová Stolička

Barcycling Chair

Barová Stolička Barcycling je barová stolička, ktorá je určená športovo tematicky upraveným priestorom. So sedlom bicykla a pedálom bicykla sleduje obraz dynamiky. Vytváranie kostry sedadla z polyuretánu a vrchná časť sedadla potiahnutá kožou na šitie ručne. .Kým mäkkosť polyuretánu, prírodnej kože a kvality šitia na ruky symbolizuje trvanlivosť.Na rozdiel od štandardnej barovej stoličky, že poloha opierky nôh sa nedá zmeniť, umožňuje jazda na bicykli variabilné sedenie pri udržiavaní pedálov na rôznych miestach. To umožňuje dlhšie a pohodlné sedenie.

Kalendár

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendár Unikátny a hravý propagačný kalendár vyvinutý a vyrobený pre portál goo využíva papierové textúry a premýšľa nad funkčnosťou. Toto vydanie 2013 je organizátor kalendára a rozvrhu, ktorý je usporiadaný do jedného priestoru s priestorom na písanie v celoročných plánoch a denných rozvrhoch. Papier s vysokou kvalitou pre kalendár a lacný papier, ktorý je vhodný na zaznamenávanie poznámok pre organizátora rozvrhu, bol starostlivo vybraný a kontrast, ktorý bol vytvorený, sa hodí ako súčasť návrhu kalendára. Pridaná funkcia organizátora vyplňovacieho harmonogramu ho robí dokonalým ako užívateľsky príjemný stolný kalendár.