Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Nábytok

Marken Desk

Nábytok Vizuálne ľahký pocit tohto elegantného a pritom silného stola nás zavedie späť do škandinávskej školy dizajnu. Nešikovný tvar nôh, spôsob, akým sa nakláňajú spredu takmer ako veľkolepé gesto pozdravu, nám pripomína siluetu ušľachtilého muža s klobúkom z pozdravu dámy. Pracovný stôl nás víta, aby sme ho mohli používať. Tvar zásuviek, podobne ako samostatné končatiny stola, so svojim visiacim pocitom a osobným pohľadom na prednej strane, prehľadáva miestnosť ako pozorné oči.

Barová Stolička

Barcycling Chair

Barová Stolička Barcycling je barová stolička, ktorá je určená športovo tematicky upraveným priestorom. So sedlom bicykla a pedálom bicykla sleduje obraz dynamiky. Vytváranie kostry sedadla z polyuretánu a vrchná časť sedadla potiahnutá kožou na šitie ručne. .Kým mäkkosť polyuretánu, prírodnej kože a kvality šitia na ruky symbolizuje trvanlivosť.Na rozdiel od štandardnej barovej stoličky, že poloha opierky nôh sa nedá zmeniť, umožňuje jazda na bicykli variabilné sedenie pri udržiavaní pedálov na rôznych miestach. To umožňuje dlhšie a pohodlné sedenie.

Kalendár

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendár Unikátny a hravý propagačný kalendár vyvinutý a vyrobený pre portál goo využíva papierové textúry a premýšľa nad funkčnosťou. Toto vydanie 2013 je organizátor kalendára a rozvrhu, ktorý je usporiadaný do jedného priestoru s priestorom na písanie v celoročných plánoch a denných rozvrhoch. Papier s vysokou kvalitou pre kalendár a lacný papier, ktorý je vhodný na zaznamenávanie poznámok pre organizátora rozvrhu, bol starostlivo vybraný a kontrast, ktorý bol vytvorený, sa hodí ako súčasť návrhu kalendára. Pridaná funkcia organizátora vyplňovacieho harmonogramu ho robí dokonalým ako užívateľsky príjemný stolný kalendár.

Jedálenská Stolička

'A' Back Windsor

Jedálenská Stolička Masívne tvrdé drevo, tradičné stolárske výrobky a moderné strojové vybavenie vylepšujú stoličku Windsor. Predné nohy prechádzajú cez sedadlo a stávajú sa kráľom a zadné nohy siahajú až po hrebeň. Vďaka triangulácii toto silné prevedenie vyrovnáva sily kompresie a napätia s maximálnym vizuálnym a fyzickým efektom. Mliečna farba alebo číry olejový povrch zachovávajú udržateľnú tradíciu stoličiek Windsor.

Transformovateľné Kávové Stoličky A Stoličky

Twins

Transformovateľné Kávové Stoličky A Stoličky Koncept konferenčného stolíka Twins je jednoduchý. Dutý konferenčný stolík obsahuje dve plné drevené sedadlá vo vnútri. Pravý a ľavý povrch stola sú skutočne vekom, ktoré je možné vytiahnuť z hlavnej časti stola, aby sa umožnilo vyťahovanie sedadiel. Sedadlá majú sklopné nohy, ktoré sa musia otáčať, aby sa stolička dostala do správnej polohy. Akonáhle je stolička alebo obidve stoličky vonku, veka sa vrátia späť k stolu. Keď sú stoličky vonku, stôl tiež funguje ako obrovský úložný priestor.

Kalendár

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendár V móde podobnom kaleidoskopu je to kalendár s prekrývajúcou sa výrezovou grafikou nakreslený viacfarebnými vzormi. Jeho dizajn s farebnými vzormi, ktoré je možné upravovať a prispôsobovať jednoduchou zmenou poradia hárkov, zobrazuje kreatívne citlivosti NTT COMWARE. Poskytuje sa dostatočný priestor na písanie a riadené riadky berú do úvahy funkčnosť, vďaka čomu je perfektný ako harmonogram kalendára, ktorý chcete použiť na zdobenie svojho osobného priestoru.