Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Spoločné Spoločné Priestory

Highpark Suites

Spoločné Spoločné Priestory Highpark Suites Common Areas skúmajú bezproblémovú integráciu mestského životného štýlu Gen-Y s ekologickým životom, obchodom, oddychom a komunitou. Od lobby s veľkým faktorom po sochárske súdy, funkčné sály a funky zasadacie miestnosti sú tieto priestory vhodné pre obyvateľov, aby ich mohli používať ako rozšírenie svojich domovov. Inšpirovaný plynulým vnútorným životom v interiéri, flexibilitou, interaktívnymi okamihmi a paletou mestských farieb a textúr, MIL Design posunul hranice a vytvoril jedinečnú, udržateľnú a holistickú komunitu, v ktorej má každý priestor na mysli obyvateľov a tropické prostredie.

Kníhkupectvo, Nákupné Centrum

Jiuwu Culture City , Shenyang

Kníhkupectvo, Nákupné Centrum Úlohou spoločnosti Jato Design bolo transformovať tradičné kníhkupectvo na dynamický, viacúčelový priestor - byť nielen nákupným centrom, ale aj kultúrnym centrom pre knihy inšpirované udalosti a ďalšie. Centerpice je „hrdinským“ priestorom, v ktorom sa návštevníci presúvajú do ľahšie ladeného prostredia s drevenými doskami obohateného o dramatické vzory. Lampióny podobné zámotky visia zo stropu, zatiaľ čo schody slúžia ako spoločné priestory, ktoré povzbudzujú návštevníkov k tomu, aby si vydržali a čítali, zatiaľ čo sedeli na schodoch.

Dizajn Interiéru Hotela

Stories Container

Dizajn Interiéru Hotela Kontajner prepraví náklad na miesto. Hotel poskytuje cestujúcim oddychové miesta. Prechodné miesto odpočinku je to, čo majú spoločné. Preto použite pojem „kontajner“ ako koncept hotela. Hotel nie je len miestom odpočinku, ale aj priestorom s osobnosťou. Každá izba má svoj vlastný výraz a osobnosť. Preto vytvorte osem rôznych apartmánov podľa nasledovných pokynov: Doprajte si, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey a Ballerina. Stabilný dom je nielen miesto odpočinku, ale aj zásobovacia stanica pre vášho ducha.

Kancelársky Interiérový Dizajn

Yuli Design Studio

Kancelársky Interiérový Dizajn Na uliciach je vždy príliš veľa chaotických tabúľ vo zvislom, vodorovnom a priečnom smere, ktoré blokujú skutočnú architektonickú tvár. To naliehavo žiada, aby sa zvážilo, ako predefinovať vývesky, aby sa zlepšili a vylepšili účinky, ktoré tieto dekoratívne výrobky v prírode prinášajú. Bodom návrhu interiéru je rozloženie predchádzajúceho usporiadania. Zavádza sa prirodzené osvetlenie. Podkrovie je postavené z vyvýšeného priestoru. Kde boli schody zmenené. Zmena miesta, kde boli schody, znižuje čas vertikálnych pohybov. Toto vytvára novú možnosť zo starých limitov.

Kaderníctvo

Taipei Eros

Kaderníctvo Kadernícke salóny sú založené na geometrii čiernej, bielej a šedej farby. Gestá strihania vlasov sa premietajú do hromadenia sochárskych celkov. Trojuholníkový motív formuje funkčné kocky a roviny od stropu po podlahy prostredníctvom akcií hromadenia, rezania a šitia. Svetelné tyče zabudované do deliacich čiar prispievajú k početným svetelným pásom a slúžia ako doplnkové osvetlenie pri riešení stavu zníženého stropu. Rozprestierajú sa a meandrujú s odrazom veľkého zrkadla a voľne sa prelínajú medzi rovinami a trojrozmernosťou.

Súkromná Záhrada

Ryad

Súkromná Záhrada Výzva spočívala v modernizácii starého vidieckeho domu a premení ho v ríšu pokoja a pokoja, komplexne pracuje na architektonických aj krajinných oblastiach. Fasáda bola obnovená, na chodníkoch sa vykonali stavebné práce a postavili sa plavecké bazény a oporné múry, čím sa vytvorili nové kováčske huty pre klenby, steny a ploty. Záhradníctvo, zavlažovanie a priehrada, ako aj blesky, nábytok a doplnky boli tiež komplexne deltované.