Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Architektonický Výskum A Vývoj

Technology Center

Architektonický Výskum A Vývoj Architektonickým projektom Technologického centra je usmernenie integrácie architektonického súboru do okolitej krajiny, tichého a príjemného priestoru. Táto definícia Idea robí zo súboru humanizovaný orientačný bod, určený na nevyhnutné intelektuálne ponorenie výskumníkov, ktorí v ňom budú konať, vyjadrený v jeho plastickom a konštruktívnom úmysle. Nápadný a integrovaný dizajn striech v konkávnej a konvexnej podobe sa takmer dotýka zvýraznených horizontálnych línií, ktoré tak definujú hlavné charakteristiky architektonického komplexu.

Dizajn Interiéru

Gray and Gold

Dizajn Interiéru Šedá farba sa považuje za nudnú. Ale dnes je táto farba jednou z čiarových vrstiev v štýle podkrovia, minimalizmu a hi-tech. Šedá je farba, ktorá preferuje súkromie, mier a odpočinok. Zvyčajne pozýva tých, ktorí pracujú s ľuďmi alebo sa zaoberajú kognitívnymi požiadavkami, ako všeobecnú farbu interiéru. Steny, strop, nábytok, záclony a podlahy sú sivé. Odtiene a sýtosť šedej farby sú rôzne. Zlato pridali ďalšie podrobnosti a doplnky. Zdôrazňuje ho rám obrazu.

Dom

Santos

Dom Pri použití dreva ako hlavného konštrukčného prvku dom presúva svoje dve úrovne v reze, čím vytvára zasklenú strechu, ktorá sa integruje do kontextu a umožňuje vstup prirodzeného svetla. Priestor s dvojitou výškou vyjadruje tento vzťah medzi prízemím, horným poschodím a krajinou. Kovová strecha nad strešným okienkom letí, chráni ju pred dopadom západného slnka a formálne obnovuje objem a rámuje víziu prírodného prostredia. Program je členený umiestnením verejných použití na prízemí a súkromných použití na hornom poschodí.

Komerčný Dizajn Interiéru

KitKat

Komerčný Dizajn Interiéru Reprezentujte koncept a celkovú značku inovatívnym spôsobom prostredníctvom dizajnu obchodu, konkrétne pre kanadský trh a klientelu Yorkdale. Využitie skúseností z predchádzajúcich vyskakovacích a medzinárodných miest na inováciu a prehodnotenie celého zážitku. Vytvorte ultrafunkčný obchod, ktorý by dobre fungoval pre veľmi vysoký objem prevádzky a zložitý priestor.

Dizajn Interiéru

Arthurs

Dizajn Interiéru Moderný severoamerický gril, koktailový salónik a terasa na streche, ktorá sa nachádza v Toronte v Toronte a oslavuje prepracované klasické menu a zhovievavé nápoje na podpis. Reštaurácia Arthur's Restaurant má tri rôzne priestory (jedáleň, bar a strešná terasa), ktoré sa cítia intímne a zároveň priestranné. Strop je jedinečný svojím dizajnom z fazetovaných drevených panelov s drevenou dýhou, ktorý bol navrhnutý tak, aby vylepšil osemuholníkový tvar miestnosti a napodobnil vzhľad brúseného krištáľu visiaceho nad ním.

Zábavný Dom Pre Deti

Fun house

Zábavný Dom Pre Deti Tento dizajn budovy je určený pre deti, aby sa mohli učiť a hrať, čo je úplne zábavný dom od super otca. Dizajnér kombinoval zdravé materiály a bezpečnostné tvary, aby vytvoril úžasný a zaujímavý priestor. Pokúsili sa vytvoriť pohodlný a hrejivý domček pre deti a pokúsili sa prehĺbiť vzťah medzi rodičmi a deťmi. Klient povedal dizajnérovi, aby dosiahol 3 ciele, ktorými boli: (1) prírodné a bezpečnostné materiály, (2) šťastie detí a rodičov a (3) dostatok úložného priestoru. Dizajnér našiel jednoduchú a jasnú metódu na dosiahnutie cieľa, ktorým je domov, samotný začiatok detského priestoru.