Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Obal

Winetime Seafood

Obal Dizajn balenia série Winetime Seafood by mal demonštrovať čerstvosť a spoľahlivosť produktu, mal by sa líšiť od konkurenčných výrobkov, byť harmonický a zrozumiteľný. Použité farby (modrá, biela a oranžová) vytvárajú kontrast, zdôrazňujú dôležité prvky a odrážajú umiestnenie značky. Jednotný vyvinutý koncept odlišuje sériu od iných výrobcov. Stratégia vizuálnych informácií umožnila identifikovať rozmanitosť výrobkov tejto série a použitie ilustrácií namiesto fotografií spôsobilo, že obal bol zaujímavejší.

Dizajn Obalu

Milk Baobab Baby Skin Care

Dizajn Obalu Inšpiruje sa mliekom, hlavnou zložkou. Jedinečný dizajn obalu typu mliečneho balenia odráža vlastnosti produktu a je navrhnutý tak, aby bol oboznámený aj s prvými spotrebiteľmi. Okrem toho sa používa materiál vyrobený z polyetylénu (PE) a gumy (EVA) a mäkké vlastnosti pastelovej farby, aby sa zdôraznilo, že ide o jemný produkt pre deti so slabšou pokožkou. Okrúhly tvar sa aplikuje do rohu kvôli bezpečnosti mamičky a dieťaťa.

Reklamná Kampaň

Feira do Alvarinho

Reklamná Kampaň Feira do Alvarinho je každoročný vinársky večierok, ktorý sa koná v portugalskom Moncao. Na sprostredkovanie tejto udalosti bolo vytvorené starodávne a fiktívne kráľovstvo. S vlastným menom a civilizáciou bolo kráľovstvo Alvarinho určené tak, že Moncao je známe ako kolíska vína Alvarinho, inšpirované skutočnou históriou, miestami, ikonickými ľuďmi a legendami z Moncao. Najväčšou výzvou tohto projektu bolo preniesť skutočný príbeh územia do dizajnu postavy.

Dizajn Vizuálnej Identity

ODTU Sanat 20

Dizajn Vizuálnej Identity V rámci 20. ročníka ODTU Sanat, každoročne usporadúvaného umeleckého festivalu Technickej univerzity na Blízkom východe, bola požiadavkou vybudovať vizuálny jazyk, ktorý by zdôrazňoval následných 20 rokov festivalu. 20. ročník festivalu sa podľa požiadavky zdôraznil tým, že sa k nemu priblížil ako k zakrytému umeleckému dielu, ktoré sa má odhaliť. Tiene rovnakých farebných vrstiev, ktoré tvoria čísla 2 a 0, vytvorili 3D ilúziu. Táto ilúzia dáva pocit úľavy a čísla vyzerajú, akoby sa rozpustili v pozadí. Výber živých farieb vytvára jemný kontrast s pokojom zvlnenia 20.

Whisky Malbec Wood

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Wood V snahe skombinovať jednotlivé prvky, ktoré sa týkajú názvu produktu, dizajn posilňuje posolstvo, ktoré navrhuje. Prenáša vzrušujúci a zaujímavý obraz. Ilustrácia vzdorného kondora zobrazujúceho jeho krídla, označujúca pocit slobody, spojený so symetrickou a sugestívnou medailou, doplnená k ilustrácii na pozadí s imaginárnou krajinou, ktorá do návrhu prináša poéziu, vytvára ideálnu kombináciu na sprostredkovanie požadovanej správy. Farebná paleta farieb mu dáva exkluzívne vlastnosti a typografické použitie zodpovedá tradičnému a historickému produktu.

Tablety Naplnené Kanabisom

Secret Tarts

Tablety Naplnené Kanabisom Balenie Secret Tarps sa vyrába v takzvanom modernizovanom retro / vintage štýle s pocitom starej školy, takže predvídanie dotyku majstra a lekárnika drží zákazníka na prvý pohľad a neskôr, zatiaľ čo podrobné pozorovanie základných konštrukčných prvkov kódovaných do holistická štruktúra prenášajúca hlavné marketingové miesto: tento produkt vyvinula profesionálna farmaceutická spoločnosť farmaceuta a vo vnútri obsahuje ručne vyrobený farmaceutický tajný recept.