Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Balenie Prírodnej Kozmetiky

Olive Tree Luxury

Balenie Prírodnej Kozmetiky Nový obalový dizajn pre nemeckú luxusnú značku prírodnej kozmetiky rozpráva jej príbeh o tom, ako ju umelecky, ako denník, kúpala v teplých farbách. Na prvý pohľad zdanlivo chaotické, pri bližšom pohľade obal komunikuje silnú jednotu, posolstvo. Vďaka novej koncepcii dizajnu všetky produkty vyžarujú prirodzenosť, štýl, starodávne liečiteľské znalosti a modernú praktickosť.

Balenie

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Balenie Voda KRYSTAL stelesňuje podstatu luxusu a wellness vo fľaši. Voda KRYSTAL s alkalickou hodnotou pH 8 až 8,8 a jedinečným minerálnym zložením je dodávaná v kultovej štvorcovej priehľadnej hranolovej fľaši, ktorá pripomína šumivé kryštály a neohrozuje kvalitu a čistotu. Logo značky KRYSTAL je na fľaši jemne uvedené a zvýrazňuje tak ďalší luxusný zážitok. Okrem vizuálneho dopadu fľaše sú PET a sklenené fľaše štvorcového tvaru recyklovateľné, čím sa optimalizuje priestor na balenie a materiály, čím sa znižuje celková uhlíková stopa.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" bola vyvinutá ako prémiová vodka. Dizajn je minimalistický, a to ako vo forme fľaše, tak aj vo farbách. Jednoduchá valcová fľaša a obmedzená škála farieb (biela, odtiene šedej, čiernej) zdôrazňujú kryštalickú čistotu produktu a eleganciu a štýl minimalistického grafického prístupu.

Optická Inštalácia

Opx2

Optická Inštalácia Opx2 je optická inštalácia, ktorá skúma symbiotický vzťah medzi prírodou a technológiou. Vzťah, v ktorom vzorce, opakovanie a rytmus opisujú prirodzené formácie aj operácie výpočtových procesov. Výhradná geometria zariadení, okamžitá nepriehľadnosť a / alebo hustota zariadení sa podobajú javu šoférovania na kukuričnom poli alebo sa vysvetľujú v technológii pri pohľade na binárny kód. Opx2 vytvára zložitú geometriu a je výzvou pre vnímanie objemu a priestoru.

Prielom Grafického Dizajnu

The Graphic Design in Media Conception

Prielom Grafického Dizajnu Táto kniha je o grafickom dizajne; poskytuje explicitný, podrobný pohľad na štruktúru dizajnu ako proces, ktorý sa používa na komunikáciu s publikom s rôznymi kultúrami prostredníctvom metód návrhu, vrátane významu grafického dizajnu ako úlohy, procesov navrhovania ako techník, návrhu značky ako kontextu trhu, návrhu balenia s pripravené šablóny a obsahuje diela vysoko kreatívnych tvorivých diel, ktoré sa používajú na označenie zásad dizajnu.

Grafika Pre Rekreačný Dom

SAKÀ

Grafika Pre Rekreačný Dom Štúdio PRIM PRIM vytvorilo vizuálnu identitu pre penzión SAKÀ vrátane: mena a loga, grafiky pre každú izbu (symbolický dizajn, tapety, vzory pre nástenné obrázky, vankúše a pod.), Dizajnu webových stránok, pohľadníc, odznakov, menoviek a pozvánky. Každá izba v penzióne SAKÀ predstavuje inú legendu spojenú s Druskininkai (letovisko v Litve, v ktorom sa nachádza dom) a jeho okolie. Každá izba má svoj vlastný symbol ako kľúčové slovo z legendy. Tieto ikony sa objavujú v interiérovej grafike a ďalších objektoch, ktoré tvoria jej vizuálnu identitu.