Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Vinylová Platňa

Tropical Lighthouse

Vinylová Platňa Posledný 9 je hudobný blog bez obmedzenia žánru; jeho funkciou je kryt tvaru kvapiek a spojenie medzi vizuálnymi komponentmi a hudbou. Posledných 9 produkuje hudobné kompilácie, z ktorých každá obsahuje hlavnú hudobnú tému odrážanú vo vizuálnom koncepte. Tropický maják je 15. kompiláciou série. Projekt bol inšpirovaný zvukmi tropického lesa a hlavnou inšpiráciou je hudba umelca a hudobníka Mtendere Mandowej. V rámci tohto projektu boli navrhnuté obaly, promo video a vinylové disky.

Varný Sprej

Urban Cuisine

Varný Sprej V kuchyni na ulici sa nachádzajú chute, látky, vzdychy a tajomstvá. Ale aj prekvapenia, koncepty, farby a spomienky. Je to stránka na tvorbu. Kvalitný obsah už nie je základným predpokladom na prilákanie, teraz je kľúčom pridanie emocionálneho zážitku. Týmto balením sa šéfkuchár stáva „graffiti umelcom“ a klient sa stáva umeleckým divákom. Nový originálny a kreatívny emocionálny zážitok: Urban Cuisine. Recept nemá dušu, je to kuchár, ktorý musí dať receptu dušu.

Pekná Vizuálna Identita

Mangata Patisserie

Pekná Vizuálna Identita Mångata je vo švédčine vizualizovaná ako romantická scéna, na nočnom mori sa vytvára trblietavý, mesačný odraz Mesiaca. Scéna je vizuálne príťažlivá a dostatočne špeciálna na vytvorenie imidžu značky. Farebná paleta, čierna a zlatá, napodobňuje atmosféru tmavého mora, dodala značke záhadný luxusný dotyk.

Branding A Balenie Nápojov

Jus Cold Pressed Juicery

Branding A Balenie Nápojov Logo a obal navrhla miestna firma M - N Associates. Obal vytvára správnu rovnováhu medzi tým, či je mladý a bedrový, ale aj nejakým spôsobom pekný. Biele logo sieťotlače vyzerá kontrastne s farebným obsahom a biela čiapka ho zvýrazňuje. Trojuholníková štruktúra fľaše sa pekne hodí na vytvorenie troch samostatných panelov, jedného pre logo a dvoch pre informácie, najmä podrobné informácie o okrúhlych rohoch.

Pivo

Okhota Strong

Pivo Hlavnou myšlienkou tohto prepracovania je ukázať vysokú ABV produktu pomocou vizuálne rozpoznateľného pevného materiálu - vlnitého kovu. Vlnité kovové razenie sa stáva hlavným motívom sklenenej fľaše, zatiaľ čo je hmatateľné a ľahko sa drží. Grafický vzor pripomínajúci vlnitý kov sa prenáša na hliník, ktorý môže byť doplnený zväčšeným diagonálnym logom značky a modernizovaným obrazom poľovníka, vďaka čomu je nový dizajn dynamickejší. Grafické riešenie pre fľašu aj plechovku je jednoduché a ľahko implementovateľné. Odvážne farby a robustné dizajnové prvky oslovujú cieľové publikum a zvyšujú viditeľnosť police.

Obal

Stonage

Obal Kreatívne kombinované alkoholické nápoje s konceptom „rozpustného balenia“ prináša Melting Stone jedinečnú hodnotu na rozdiel od tradičných alkoholových obalov. Namiesto zvyčajného postupu otvárania obalu je taviaci kameň navrhnutý tak, aby sa rozpustil, keď je v kontakte s povrchom s vysokou teplotou. Keď sa alkoholové obal naleje horúcou vodou, obal z mramorového vzoru sa rozpustí, zatiaľ čo zákazník je pripravený vychutnať si nápoj s vlastným výrobkom na mieru. Je to nový spôsob, ako si vychutnať alkoholické nápoje a oceniť tradičnú hodnotu.