Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Bižutéria

Angels OR Demons

Bižutéria Sme svedkami neustáleho boja medzi dobrom a zlom, temnotou a svetlom, dňom a nocou, chaosom a poriadkom, vojnou a mierom, hrdinom a darebákom každý deň. Bez ohľadu na naše náboženstvo alebo národnosť nám boli povedané príbehy našich stálych spoločníkov: anjela sediaceho na pravom ramene a démona vľavo, anjel nás presviedča, aby sme konali dobre a zaznamenali naše dobré skutky. robiť zlé a viesť záznamy o našich zlých skutkoch. Anjel je metaforou pre naše „superego“ a diabol znamená „Id“ a neustály boj medzi svedomím a nevedomím.

Šperky

Poseidon

Šperky Šperky, ktoré navrhujem, vyjadrujú moje pocity. Predstavuje ma ako umelca, dizajnéra a tiež ako človeka. Spúšť na vytvorenie Poseidonu bola stanovená v najtemnejších hodinách môjho života, keď som sa cítila vystrašená, zraniteľná a potrebuje ochranu. Pôvodne som navrhol túto kolekciu na použitie v sebaobrane. Aj keď sa tento pojem v tomto projekte stratil, stále existuje. Poseidon (božský mor a zemetrasenie v gréckej mytológii „Zemetrasenie“) je moja prvá oficiálna zbierka a je zameraná na silné ženy, ktorých cieľom je dať nositeľke pocit moci a sebavedomia.

Šperky

odyssey

Šperky Základná myšlienka odysea monomérom spočíva v pokrytí objemných geometrických tvarov vzorovanou pokožkou. Z toho sa vyvíja súhra jasnosti a skreslenia, transparentnosti a zatajenia. Všetky geometrické tvary a vzory možno ľubovoľne kombinovať, meniť a dopĺňať s pridaním. Táto fascinujúca a jednoduchá myšlienka umožňuje vytvorenie takmer nevyčerpateľnej škály vzorov, ktoré sú dokonale v súlade s možnosťami, ktoré ponúka rýchle prototypovanie (3D tlač), pretože každý zákazník môže vyrobiť úplne individuálnu a jedinečnú položku (navštívte: www.monomer. eu-shop).

Hmatová Tkanina

Textile Braille

Hmatová Tkanina Priemyselné univerzálne žakárové textilné myslenie ako prekladateľ pre nevidiacich. Túto látku môžu čítať ľudia s dobrým zrakom a je určená na pomoc nevidiacim ľuďom, ktorí začínajú strácať zrak alebo majú problémy so zrakom; s cieľom naučiť sa Braillovo písmo s priateľským a spoločným materiálom: látkou. Obsahuje abecedu, čísla a interpunkčné znamienka. Nepridávajú sa žiadne farby. Ide o produkt v odtieni šedej, ktorý je zásadou bez vnímania svetla. Je to projekt so spoločenským významom a ide nad rámec komerčných textílií.

Okuliare

Mykita Mylon, Basky

Okuliare Kolekcia MYKITA MYLON je vyrobená z ľahkého polyamidového materiálu s vynikajúcou individuálnou nastaviteľnosťou. Tento špeciálny materiál sa vytvára vrstvu po vrstve vďaka technike selektívneho laserového spekania (SLS). Interpretáciou tradičného tvaru okrúhlych a oválnych okuliarov, ktoré boli módne v 30. rokoch 20. storočia, model BASKY pridáva novú tvár k tejto kolekcii okuliarov, ktorá bola pôvodne navrhnutá na použitie v športe.

Hodinky

Ring Watch

Hodinky Ring Watch predstavuje maximálne zjednodušenie tradičných náramkových hodiniek odstránením čísel a rúk v prospech oboch krúžkov. Tento minimalistický dizajn poskytuje čistý a jednoduchý vzhľad, ktorý sa dokonale hodí k pútavej estetike hodiniek. Je to podpisová koruna stále poskytuje účinný prostriedok na zmenu hodiny, zatiaľ čo jej skrytá obrazovka s e-atramentom zobrazuje živé farebné pruhy s výnimočnou definíciou, nakoniec si zachováva analógový aspekt a zároveň poskytuje dlhšiu výdrž batérie.