Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Prsteň

Gabo

Prsteň Prstenec Gabo bol navrhnutý tak, aby povzbudil ľudí, aby znovu navštívili hravú stránku života, ktorá sa zvyčajne stráca, keď dospeje. Dizajnér bol inšpirovaný spomienkami na pozorovanie, ako sa jeho syn hrá s jeho farebnou kúzelnou kockou. Užívateľ môže hrať s krúžkom otáčaním dvoch nezávislých modulov. Ak tak urobíte, súpravy drahokamov alebo umiestnenie modulov môžu byť zhodné alebo nesprávne priradené. Okrem hravého aspektu má používateľ na výber nosenie iného prsteňa každý deň.

Prsteň

Dancing Pearls

Prsteň Tancujúce perly medzi burácajúcimi morskými vlnami, sú výsledkom inšpirácie z oceánu a perál a ide o 3D modelársky prsteň. Tento prsteň je navrhnutý s kombináciou zlata a farebných perál so špeciálnou štruktúrou na realizáciu pohybu perál medzi hučiacimi vlnami oceánu. Priemer potrubia bol zvolený v dobrej veľkosti, vďaka čomu je konštrukcia dostatočne robustná, aby bol model vyrobený.

Kolekcia Šperkov

Biroi

Kolekcia Šperkov Biroi je 3D tlačená séria šperkov, ktorá je inšpirovaná legendárnym fénixom z neba, ktorý sa vrhá do plameňov a znovuzrodí zo svojho vlastného popola. Dynamické línie tvoriace štruktúru a vzor Voronoi rozprestretý na povrchu symbolizujú fénixa, ktorý ožíva z horiacich plameňov a letí do neba. Vzor mení veľkosť, aby pretekal po povrchu, čo dáva štruktúre pocit dynamiky. Dizajn, ktorý sám o sebe predvádza sochársky vzhľad, dáva nositeľovi odvahu urobiť krok vpred tým, že vykreslí svoju jedinečnosť.

Náušnice A Prsteň

Vivit Collection

Náušnice A Prsteň Kolekcia Vivit, inšpirovaná prírodnými formami, vytvára zaujímavé a kuriózne vnímanie podlhovastými tvarmi a vírivými líniami. Kusy Vivit sa skladajú z ohýbaných 18 k žltých zlatých plechov s čiernym ródiom na vonkajšej strane. Náušnice v tvare listu obklopujú ušné ušnice, takže ich prirodzené pohyby vytvárajú zaujímavý tanec medzi čiernym a zlatom - skrýva a odhaľuje žlté zlato pod ním. Úžasnosť tvarov a ergonomické vlastnosti tejto zbierky predstavujú fascinujúcu hru svetla, tieňov, oslnenia a odrazov.

Náušnice A Prsteň

Mouvant Collection

Náušnice A Prsteň Zbierka Mouvant sa inšpirovala niektorými aspektmi futurizmu, ako napríklad myšlienkami dynamizmu a materializácie nehmotného majetku, ktoré predstavil taliansky umelec Umberto Boccioni. Náušnice a prsteň zbierky Mouvant Collection majú niekoľko fragmentov zlata rôznych veľkostí, ktoré sú zvarené takým spôsobom, ktorý umožňuje ilúziu pohybu a vytvára mnoho rôznych tvarov v závislosti od uhla, ktorý je vizualizovaný.