Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Náušnice

Van Gogh

Náušnice Náušnice inšpirované mandľovým stromom v kvete maľované Van Goghom. Jemnosť vetiev sa reprodukuje pomocou jemných reťazcov typu Cartier, ktoré sa podobne ako vetvy hojdajú s vetrom. Rôzne odtiene rôznych drahokamov, od takmer bielej po intenzívnejšiu ružovú, predstavujú odtiene kvetov. Zhluk kvitnúcich kvetov je zastúpený rôznymi reznými kameňmi. Vyrobené z 18k zlata, ružových diamantov, morganitov, ružových zafírov a ružových turmalínov. Leštený a štruktúrovaný povrch. Extrémne ľahké a dokonale padnú. Toto je príchod jari vo forme šperku.

Kabelky

Qwerty Elemental

Kabelky Rovnako ako vývoj dizajnu písacích strojov ukazuje premenu z vysoko komplexnej vizuálnej formy na čistú, jednoduchú geometrickú formu, Qwerty-element je stelesnením sily, symetrie a jednoduchosti. Konštruktívne oceľové časti vyrobené rôznymi remeselníkmi sú charakteristickým vizuálnym prvkom produktu, ktorý dodáva vrecku architektonický vzhľad. Základnou zvláštnosťou tašky sú dva kľúče písacích strojov, ktoré sú vyrobené a zostavené samotnou dizajnérkou.

Dámska Kolekcia

Macaroni Club

Dámska Kolekcia Zbierka, Macaroni Club, je inšpirovaná makarónmi z polovice 18. storočia, ktoré ich spájajú s ľuďmi závislými na dnešnom logu. Macaroni bol výraz pre mužov, ktorí prekročili bežné módy v Londýne. Boli to logo mánie z 18. storočia. Cieľom tejto zbierky je ukázať silu loga od minulosti po súčasnosť a vytvára Macaroni Club ako samostatnú značku. Detaily dizajnu sú inšpirované maškarskými kostýmmi z roku 1770 a súčasným módnym trendom s extrémnymi objemami a dĺžkou.

Hodinky

Argo

Hodinky Argo by Gravithin je hodinky, ktorého dizajn je inšpirovaný sextantom. Je vybavený vyrytým dvojitým číselníkom, ktorý je k dispozícii v dvoch odtieňoch, Deep Blue a Black Sea, na počesť mýtických dobrodružstiev lode Argo. Srdce bije vďaka švajčiarskemu pohybu kremíka Ronda 705, zatiaľ čo zafírové sklo a silná brúsená oceľ 316L zaisťujú ešte väčšiu odolnosť. Je tiež odolný voči vode 5ATM. Hodinky sú k dispozícii v troch rôznych farbách puzdra (zlato, striebro a čierna), v dvoch odtieňoch číselníka (hlboká modrá a čierne more) a šiestich remienkoch v dvoch rôznych materiáloch.

Dámska Kolekcia

Hybrid Beauty

Dámska Kolekcia Dizajn kolekcie Hybrid Beauty spočíva v použití roztomilosti ako mechanizmu prežitia. Založené roztomilé črty sú stuhy, volánky a kvety a sú prerobené tradičnými technikami v mlynárstve a couture. Týmto sa obnovujú staré techniky spájania s modernými hybridmi, ktoré sú romantické, tmavé, ale tiež večné. Celý proces dizajnu Hybrid Beauty podporuje udržateľnosť pri tvorbe nadčasových vzorov.

Prsteň

Ohgi

Prsteň Mimaya Dale, dizajnér kruhu Ohgi, vydal s týmto krúžkom symbolickú správu. Inšpiráciou pre prsteň bola pozitívna predstava, ktorú majú japonskí fanúšikovia skladania a ako sú v japonskej kultúre milovaní. Na tento materiál používa 18 K žlté zlato a zafír a vynárajú luxusnú auru. Skladací ventilátor navyše sedí na kruhu v uhle, ktorý dáva jedinečnú krásu. Jej dizajn je jednotou medzi Východom a Západom.