Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Hi-Fi Gramofón

Calliope

Hi-Fi Gramofón Konečným cieľom otočného stola Hi-Fi je znovu vytvoriť najčistejšie a nekontaminované zvuky; táto podstata zvuku je koncom aj konceptom tohto dizajnu. Tento skrášlený produkt je sochou zvuku, ktorý reprodukuje zvuk. Ako gramofón patrí k jedným z najúčinnejších dostupných Hi-Fi gramofónov a tento jedinečný výkon je naznačený a zosilnený jeho jedinečnou formou a dizajnom; spojenie formy a funkcie v duchovnom spojení, ktoré stelesňuje gramofón Calliope.

Náušnice A Prsteň

Vivit Collection

Náušnice A Prsteň Kolekcia Vivit, inšpirovaná prírodnými formami, vytvára zaujímavé a kuriózne vnímanie podlhovastými tvarmi a vírivými líniami. Kusy Vivit sa skladajú z ohýbaných 18 k žltých zlatých plechov s čiernym ródiom na vonkajšej strane. Náušnice v tvare listu obklopujú ušné ušnice, takže ich prirodzené pohyby vytvárajú zaujímavý tanec medzi čiernym a zlatom - skrýva a odhaľuje žlté zlato pod ním. Úžasnosť tvarov a ergonomické vlastnosti tejto zbierky predstavujú fascinujúcu hru svetla, tieňov, oslnenia a odrazov.

Umývadlo

Vortex

Umývadlo Cieľom návrhu vírenia je nájsť novú formu, ktorá ovplyvňuje prietok vody v umývadlách, aby sa zvýšila ich účinnosť, prispelo k používateľskej skúsenosti a zlepšili sa ich estetické a semiotické vlastnosti. Výsledkom je metafora odvodená z idealizovaného vírového tvaru, ktorý označuje odtok a prietok vody, ktorý vizuálne označuje celý objekt ako funkčné umývadlo. Táto forma v spojení s vodovodným kohútikom vedie vodu do špirálovej cesty, ktorá umožňuje rovnaké množstvo vody pokryť viac pôdy, čo vedie k zníženej spotrebe vody na čistenie.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Rizikový obchod bol navrhnutý a vytvorený maličkou, dizajnérskym štúdiom a galériou historických fotografií, ktorú založil Piotr Płoski. Úloha predstavovala veľa výziev, pretože butik sa nachádza v druhom poschodí činžovného domu, nemá výklad a má rozlohu iba 80 metrov štvorcových. Tu prišla myšlienka zdvojnásobenia oblasti využitím priestoru na strope, ako aj podlahovej plochy. Dosiahne sa pohostinná domácka atmosféra, aj keď je nábytok skutočne zavesený hore nohami na strop. Rizikový obchod je navrhnutý proti všetkým pravidlám (dokonca vzdoruje gravitácii). Plne odráža ducha značky.

Náušnice A Prsteň

Mouvant Collection

Náušnice A Prsteň Zbierka Mouvant sa inšpirovala niektorými aspektmi futurizmu, ako napríklad myšlienkami dynamizmu a materializácie nehmotného majetku, ktoré predstavil taliansky umelec Umberto Boccioni. Náušnice a prsteň zbierky Mouvant Collection majú niekoľko fragmentov zlata rôznych veľkostí, ktoré sú zvarené takým spôsobom, ktorý umožňuje ilúziu pohybu a vytvára mnoho rôznych tvarov v závislosti od uhla, ktorý je vizualizovaný.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" bola vyvinutá ako prémiová vodka. Dizajn je minimalistický, a to ako vo forme fľaše, tak aj vo farbách. Jednoduchá valcová fľaša a obmedzená škála farieb (biela, odtiene šedej, čiernej) zdôrazňujú kryštalickú čistotu produktu a eleganciu a štýl minimalistického grafického prístupu.