Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Predajná Kancelária

Chongqing Mountain and City Sales Office

Predajná Kancelária „Mountain“ je hlavnou témou tejto predajnej kancelárie, ktorá je inšpirovaná zemepisným pozadím Chongqing. Vzor šedých guličiek na podlahe sa vytvára v tvare trojuholníka; a na stenách rysov a na prijímacích pultoch nepravidelného tvaru je veľa zvláštnych a ostrých uhlov a rohov, ktoré demonštrujú pojem „hora“. Okrem toho sú schody spájajúce podlahy navrhnuté ako priechod cez jaskyňu. Medzitým sú LED stropy zavesené od stropu, napodobňujú dažďovú scénu v údolí a vytvárajú prirodzený pocit, aby zmäkčili celý dojem.

Grafika Pre Rekreačný Dom

SAKÀ

Grafika Pre Rekreačný Dom Štúdio PRIM PRIM vytvorilo vizuálnu identitu pre penzión SAKÀ vrátane: mena a loga, grafiky pre každú izbu (symbolický dizajn, tapety, vzory pre nástenné obrázky, vankúše a pod.), Dizajnu webových stránok, pohľadníc, odznakov, menoviek a pozvánky. Každá izba v penzióne SAKÀ predstavuje inú legendu spojenú s Druskininkai (letovisko v Litve, v ktorom sa nachádza dom) a jeho okolie. Každá izba má svoj vlastný symbol ako kľúčové slovo z legendy. Tieto ikony sa objavujú v interiérovej grafike a ďalších objektoch, ktoré tvoria jej vizuálnu identitu.

Koberec

Folded Tones

Koberec Koberce sú zo svojej podstaty ploché, cieľom bolo spochybniť tento jednoduchý fakt. Ilúzia trojrozmernosti sa dosahuje iba tromi farbami. Rôzne tóny a hĺbka koberca závisí skôr od šírky a hustoty pruhov než od veľkej palety farieb, ktoré sa môžu pohltiť určitým priestorom, čo umožňuje flexibilné použitie. Koberec zhora alebo zďaleka pripomína skladaný list. Počas sedenia alebo ležania na ňom však ilúzia záhybov nemusí byť zrejmá. To vedie k použitiu jednoduchých opakujúcich sa čiar, ktoré si môžete vychutnať ako abstraktný vzor zblízka.

Šaty

Nyx's Arc

Šaty Keď svetlo prenikne oknami s jemnou úrovňou, vytvorí úroveň estetického osvetlenia, osvetlenia, ktoré prinesie ľudí do miestnosti, keď záhadná a tichá myseľ, ako Nyx so záhadnou a tichou, použitie laminovaných tkanín a otočiť tak, aby prekvapilo takúto interpretáciu krásy.

Náhrdelník

Extravaganza

Náhrdelník Elegantná koláž inšpirovaná límcami, starými dekoráciami krku, ktoré môžete vidieť na mnohých krásnych obrazoch XVI a XVII storočia. Vyznačuje sa moderným a moderným dizajnom, zjednodušuje typický štýl ruffov a snaží sa ho urobiť moderným a moderným. Sofistikovaný efekt, ktorý dáva užívateľovi eleganciu a používa čierne alebo biele farby, umožňuje množstvo kombinácií s moderným a čistým dizajnom. Jednodielny náhrdelník, pružný a ľahký. Je to vzácny materiál, ale s vysoko pôsobivým dizajnom, vďaka ktorému nie je tento klenot len šperkom, ale aj novou ozdobou tela.

Program Udalostí Dizajnu

Russian Design Pavilion

Program Udalostí Dizajnu výstavy, súťaže návrhov, workshopy, vzdelávacie konzultačné a vydavateľské projekty zamerané na propagáciu ruských dizajnérov a značiek v zahraničí. Naše aktivity stimulujú rusky hovoriacich dizajnérov, aby si prostredníctvom medzinárodných projektov zdokonalovali svoje vedomosti a zručnosti a pomohli im pochopiť ich úlohu v komunite dizajnérov, ako propagovať a zvyšovať konkurencieschopnosť svojich výrobkov a vytvárať skutočné inovácie.