Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kanvica A Šálky

EVA tea set

Kanvica A Šálky Táto zvodne elegantná čajová kanvica so zodpovedajúcimi pohárikmi má dokonalý nalievanie a je potešením zúčastniť sa. Nezvyčajný tvar tohto čajového kvetináča s výlevkou, ktorý sa mieša z tela, sa zvlášť dobre hodí na dobré nalievanie. Poháre sú všestranné a hmatové, aby sa vo vašich rukách uhnízali rôznymi spôsobmi, pretože každý má svoj vlastný prístup k držaniu pohára. K dispozícii v lesklej bielej farbe so strieborným prsteňom alebo čiernym matným porcelánom s lesklým bielym vekom a bielymi obrúbkami. Vnútorný filter z nehrdzavejúcej ocele. ROZMERY: čajník: 12,5 x 19,5 x 13,5 šálok: 9 x 12 x 7,5 cm.

Hodiny

Zeitgeist

Hodiny Hodiny sa odrážajú oditgeist, ktorý je spojený s inteligentnými, technickými a odolnými materiálmi. High-tech tvár produktu je predstavovaná polopriepustným karbónovým telom a zobrazením času (ľahké otvory). Uhlík nahrádza kovovú časť ako pamiatku minulosti a zdôrazňuje funkčnú časť hodín. Absencia centrálnej časti ukazuje, že inovatívny LED indikátor nahrádza klasický hodinový mechanizmus. Mäkké podsvietenie sa dá nastaviť podľa obľúbenej farby jeho majiteľa a svetelný senzor bude monitorovať intenzitu osvetlenia.

Robotické Vozidlo

Servvan

Robotické Vozidlo Je to projekt servisného vozidla pre hospodárstvo založené na zdrojoch, ktorý tvorí sieť s inými vozidlami. Jednotný systém umožňuje vzájomnú komunikáciu, čo zvyšuje efektívnosť prepravy cestujúcich, ako aj zvýšenie efektívnosti v dôsledku pohybu v cestnom vlaku (zníženie faktora FX, vzdialenosť medzi vozidlami). Auto má bezpilotnú kontrolu. Vozidlo je symetrické: lacné na výrobu. Má štyri otočné motorové kolesá a možnosť spätného chodu: manéver s veľkými rozmermi. Nastupovanie do lietadla zlepšuje komunikáciu cestujúcich.

Feeder

Food Feeder Plus

Feeder Krmivo Feed Plus Plus pomáha deťom nielen jesť samo, ale tiež znamená väčšiu nezávislosť rodičov. Dojčatá sa dokážu samy držať a cmúľať a žuť po tom, čo ste rozdrvili jedlo rodičov. Krmivo Food Feeder Plus je vybavené väčším pružným silikónovým vakom, ktorý uspokojí rastúcu chuť k jedlu detí. Je to nevyhnutná výživa a umožňuje malým deťom bezpečne skúmať a vychutnať si čerstvé pevné jedlo. Potraviny nemusia byť očistené. Jedlo jednoducho vložte do silikónového vaku, zatvorte západku a deti sa môžu tešiť z vlastného kŕmenia čerstvým jedlom.

Umelá Topografia

Artificial Topography

Umelá Topografia Veľký nábytok ako jaskyňa Tento ocenený projekt získal Veľkú cenu umenia v medzinárodnej súťaži o kontajnery. Mojím nápadom je vyhĺbiť objem vnútri kontajnera, aby sa vytvoril amorfný priestor ako jaskyňa. Je vyrobený iba z plastu. Približne 1 000 listov mäkkého plastového materiálu s hrúbkou 10 mm bolo odrezaných v obrysovej línii a bolo laminovaných ako vrstva. Nie je to len umenie, ale aj veľký nábytok. Pretože všetky časti sú mäkké ako pohovka a človek, ktorý vstúpi do tohto priestoru, môže relaxovať pri hľadaní miesta vhodného pre formu vlastného tela.

Vnútorný Priestor

Chua chu kang house

Vnútorný Priestor Akupunktúrnym bodom v tomto dome bolo spojenie uzavretého priestoru do úplne nového vizuálu ticha. Týmto spôsobom sa obnovuje isté historické a surové kúzlo, ktoré chráni prázdnotu domu. Nové ubytovanie končí prekvapením interiéru v interiéri; suchá a mokrá Kuchyňa v kuchyni a jedáleň v kuchyni. Obytný priestor prerušil aj pôsobivý umelecký útok, ktorý sa čoskoro stal osobným krytom elektroinštalácie. Na doplnenie celkového dôrazu je potrebné, aby sa plátky teplého svetla zafarbili cez všetky farebné steny.