Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Šperky Náušnice

Eclipse Hoop Earrings

Šperky Náušnice Existuje jeden fenomén, ktorý neustále zatýka naše správanie a zastavuje nás mŕtvych v našich stopách. Astrologický fenomén zatmenia Slnka zaujal ľudí od najstarších čias ľudstva. Z náhleho zatmenia oblohy a vymrštenia Slnka vrhá dlhý tieň strachu, podozrievania a údivu na predstavivosť. Ohromujúca povaha zatmení Slnka na nás všetkých zanecháva trvalý dojem. Náušnice z 18K diamantového zatmenia z bieleho zlata boli inšpirované zatmením Slnka v roku 2012. Dizajn sa snaží zachytiť záhadnú povahu a krásu slnka a mesiaca.

Organický Nábytok A Sochy

pattern of tree

Organický Nábytok A Sochy Návrh oddielu, ktorý neefektívne využíva ihličnaté časti; to znamená, že štíhla časť hornej polovice kmeňa a nepravidelne tvarovaná časť koreňov. Venoval som pozornosť organickým ročným kruhom. Prekrývajúce sa organické vzorce oddielu vytvorili pohodlný rytmus v anorganickom priestore. S výrobkami, ktoré sa narodili z tohto cyklu materiálu, sa pre spotrebiteľa stáva priestorovým organický smer. Jedinečnosť každého výrobku im navyše dáva oveľa vyššiu hodnotu.

Hračka

Movable wooden animals

Hračka Hračky na rozmanitosť zvierat sa pohybujú rôznymi spôsobmi, sú jednoduché, ale zábavné. Abstraktné tvary zvierat absorbujú deti, aby si vedeli predstaviť. V skupine je 5 zvierat: prasa, kačica, žirafa, slimák a dinosaurus. Duckova hlava sa pohne sprava doľava, keď ju zdvihnete zo stola, zdá sa, že vám hovorí „NIE“; Žirafová hlava sa môže pohybovať zhora a nadol; Hlava ošípaných, slimákov a dinosaurov sa po otočení chvostmi pohybujú zvnútra von. Všetky tieto pohyby spôsobujú, že sa ľudia usmievajú a nútia deti hrať rôznymi spôsobmi, napríklad ťahaním, tlačením, otáčaním atď.

Univerzitná Kaviareň

Ground Cafe

Univerzitná Kaviareň Nová kaviareň „Ground“ slúži nielen na vytvorenie sociálnej súdržnosti medzi fakultou a študentmi technickej školy, ale aj na podporu interakcie medzi členmi iných katedier univerzity a medzi nimi. Pri našom návrhu sme využili netešený betónový objem bývalej seminárnej miestnosti položením palety z orechových dosiek, dierovaného hliníka a rozštiepeného modrého kameňa na steny, podlahu a strop priestoru.

Roly Poly, Pohyblivé Drevené Hračky

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Pohyblivé Drevené Hračky Ako mať dúhu? Ako objať letný vietor? Vždy sa ma dotýkajú nejaké jemné veci a cítim sa veľmi spokojný a šťastný. Ako uchovávať a ako vlastniť? Dosť je rovnako dobrá ako hostina. Chcel by som jednoduchým a zábavným spôsobom tvarovať rôzne druhy materiálov. Nechajte deti hrať sa s nimi, aby spoznali fyzický svet, stimulovali ich fantáziu a pomohli im pochopiť okolité prostredie.

Luxusná Obuv

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luxusná Obuv V roku 2010 bola založená rada „sandálov / tvarovaných šperkov“ spoločnosti Gianluca Tamburini, ktorá sa nazýva Conspiracy. Konšpiračné topánky bez námahy kombinujú technológiu a estetiku. Podpätky a podrážky sú vyrobené z materiálov, ako je ľahký hliník a titán, ktoré sú liate v sochárskych formách. Siluetu obuvi zvýrazňujú polodrahokamy a iné bohaté ozdoby. Špičková technológia a špičkové materiály tvoria modernú sochu, ktorá má tvar sandálu, ale kde sú stále viditeľné dotyky a skúsenosti skúsených talianskych remeselníkov.