Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Mestský Elektrikár

Lecomotion

Mestský Elektrikár LECOMOTION E-trike je ekologická a inovatívna trojkolka s elektrickým pohonom, ktorá bola inšpirovaná vnorenými nákupnými vozíkmi. E-triky LECOMOTION sú navrhnuté tak, aby fungovali ako súčasť systému zdieľania mestských bicyklov. Navrhnuté tiež na vzájomné hniezdenie v rade na kompaktné skladovanie a na uľahčenie zhromažďovania a premiestňovania mnohých osôb naraz pomocou otočných zadných dverí a odnímateľnej kľukovej sady. Poskytuje sa pomoc pri šliapaní na pedále. Môžete ho použiť ako normálny bicykel s podpornou batériou alebo bez nej. Náklad tiež umožnil prepravu 2 detí alebo jedného dospelého.

Papiernictvo

commod – Feines in Holz

Papiernictvo „Komodita“ sa špecializuje na interiérové práce. Na základe hesla „jemné drevené komodity“ spoločnosť realizuje predovšetkým vysoko exkluzívne rezidenčné projekty. Písacie potreby mali vyhovieť tomuto tvrdeniu. Znížené, ale hravé rozloženie bolo realizované použitím zvlášť zmiešanej farby. Papiernický tovar odráža štýl firmy a jej ideológiu používať iba najcennejší materiál: Papier je vyrobený zo 100% bavlny, obálky skutočnej drevenej dyhy. Vizitky „stelesňujú“ slogan spoločností vytvorením trojrozmernej miestnosti obsahujúcej typické drevené výrobky.

Skartovač

HandiShred

Skartovač HandiShred je prenosný manuálny skartovač, ktorý nevyžaduje žiadny externý zdroj energie. Je navrhnutý maličko a elegantne, takže si ho môžete položiť na stôl, do zásuvky alebo aktovky, ktorá vám umožní ľahký prístup a skartuje váš dôležitý dokument kedykoľvek a kdekoľvek. Tento šikovný skartovač funguje skvele na skartovanie akýchkoľvek dokumentov alebo dokladov, aby sa zabezpečilo, že súkromné, dôverné a všetky osobné informácie sú stále v bezpečí.

Interakčná Tabuľka

paintable

Interakčná Tabuľka Paintable je multifunkčný stôl pre každého, môže to byť obyčajný stôl, kresliaci stôl alebo hudobný nástroj. Môžete použiť rôzne druhy farieb, aby ste maľovali na povrch stola a vytvorili hudbu so svojimi priateľmi alebo rodinou a povrch prenesie kreslenie do melódie pomocou farebných senzorov. Existujú dva spôsoby kreslenia, kreatívne kreslenie a kreslenie hudobných poznámok. Deti môžu kresliť čokoľvek, čo chcú, aby vytvorili náhodnú hudbu, alebo použiť pravidlo, ktoré navrhujeme, aby vyplnili farbu na konkrétnej pozícii, aby urobili riekanie v škôlke.

Stôl, Podstavec, Podstavec

Trifold

Stôl, Podstavec, Podstavec Tvar trojuholníka je informovaný kombináciou trojuholníkových povrchov a jedinečnej postupnosti skladania. Má minimalistický, ale zložitý a sochársky dizajn, zo všetkých uhlov pohľadu odhaľuje jedinečnú kompozíciu. Dizajn môže byť upravený tak, aby vyhovoval rôznym účelom bez toho, aby bola ohrozená jeho štrukturálna integrita. Trifold je ukážkou metód digitálnej výroby a využívania nových výrobných technológií, ako je robotika. Výrobný proces bol vyvinutý v spolupráci s robotickou výrobnou spoločnosťou špecializujúcou sa na skladanie kovov so 6-osými robotmi.