Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Značky

Peace and Presence Wellbeing

Značky Peace and Presence Well-being je spoločnosť zaoberajúca sa holistickou terapiou so sídlom v Spojenom kráľovstve, ktorá poskytuje služby ako reflexná terapia, holistická masáž a reiki na omladenie tela, mysle a ducha. Vizuálny jazyk značky P&PW je založený na tejto túžbe vyvolať pokojný, upokojujúci a relaxačný stav inšpirovaný nostalgickými spomienkami na prírodu z detstva, konkrétne čerpajúcimi z flóry a fauny na brehoch riek a v lesnej krajine. Farebná paleta je inšpirovaná prvkami Georgian Water v ich pôvodnom aj oxidovanom stave, pričom opäť využíva nostalgiu zašlých čias.

Kniha

The Big Book of Bullshit

Kniha Publikácia Big Book of Bullshit je grafickým skúmaním pravdy, dôvery a lží a je rozdelená do 3 vizuálne vedľa seba umiestnených kapitol. Pravda: Ilustrovaná esej o psychológii podvodu. The Trust: vizuálne skúmanie pojmu dôvera a The Lies: Ilustrovaná galéria nezmyslov, všetky odvodené z anonymných priznaní klamstva. Vizuálne rozloženie knihy čerpá inšpiráciu z „Van de Graafovho kánonu“ Jana Tschicholda, ktorý sa používa v knižnom dizajne na rozdelenie strany do príjemných proporcií.

Hračka

Werkelkueche

Hračka Werkelkueche je rodovo otvorená pracovná stanica, ktorá umožňuje deťom ponoriť sa do sveta voľnej hry. Spája v sebe formálne a estetické vlastnosti detských kuchyniek a pracovných stolov. Werkelkueche preto ponúka rôzne možnosti hry. Zakrivenú pracovnú dosku z preglejky možno použiť ako drez, dielňu alebo zjazdovku. Bočné priehradky môžu poskytnúť úložný a úkrytový priestor alebo piecť chrumkavé rolky. Pomocou farebných a vymeniteľných pomôcok môžu deti realizovať svoje nápady a hravou formou napodobňovať svet dospelých.

Osvetľovacie Predmety

Collection Crypto

Osvetľovacie Predmety Crypto je modulárna kolekcia osvetlenia, pretože sa môže rozširovať vertikálne aj horizontálne v závislosti od toho, ako sú rozmiestnené jednotlivé sklenené prvky, ktoré tvoria každú štruktúru. Myšlienka, ktorá inšpirovala dizajn, pochádza z prírody, pripomína najmä ľadové stalaktity. Zvláštnosť Crypto predmetov spočíva v ich žiarivom fúkanom skle, ktoré umožňuje svetlu šíriť sa do mnohých smerov veľmi jemným spôsobom. Výroba prebieha úplne ručným procesom a o tom, ako bude finálna inštalácia zložená, rozhoduje konečný užívateľ, zakaždým iným spôsobom.

Umelecká Fotografia

Talking Peppers

Umelecká Fotografia Fotografie Nus Nous akoby predstavovali ľudské telá alebo ich časti, v skutočnosti ich chce vidieť pozorovateľ. Keď čokoľvek pozorujeme, dokonca aj situáciu, sledujeme to emocionálne a preto sa často necháme oklamať. Na snímkach Nus Nous je evidentné, ako sa prvok ambivalencie mení na jemné vypracovanie mysle, ktoré nás odvádza od reality, aby nás zaviedlo do imaginárneho labyrintu zloženého zo sugescií.

Sklenená Balená Minerálna Voda

Cedea

Sklenená Balená Minerálna Voda Vodný dizajn Cedea je inšpirovaný Ladinskými Dolomitmi a legendami o prirodzenom svetelnom fenoméne Enrosadira. Vďaka jedinečnému minerálu sa Dolomity rozžiaria červenkastým, horiacim odtieňom pri východe a západe slnka a prepožičiavajú scenérii magickú atmosféru. Cieľom balenia Cedea, ktoré „pripomína legendárnu magickú záhradu ruží“, je zachytiť práve tento moment. Výsledkom je sklenená fľaša, vďaka ktorej sa voda leskne a žiari s prekvapivým efektom. Farby flakónu majú pripomínať zvláštnu žiaru Dolomitov kúpajúcich sa v minerálnej ružovočervenej a modrej oblohy.