Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Výstavný Stánok

Onn Exhibition

Výstavný Stánok Onn je tradične kombinovaná tradícia miešania produktov s modernými návrhmi prostredníctvom majstrov kultúrnych hodnôt. Materiály, farby a výrobky spoločnosti Onn sú inšpirované prírodou, ktorá osvieti tradičné postavy s chuťou lesku. Výstavný stánok bol skonštruovaný tak, aby replikoval prírodnú scénu s použitím materiálov, ktoré sa dopĺňajú spolu s výrobkami, aby sa stal samotným harmonizovaným umeleckým dielom.

Kalendár

calendar 2013 “Farm”

Kalendár Farma je kalendár so zvieracími papiermi pre kitset. Kompletne zmontovaný vytvára pôvabnú miniatúrnu farmu so šiestimi rôznymi zvieratami. Život s dizajnom: Kvalitné dizajny majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu „Život s dizajnom“.

Kabát Stojan

Lande

Kabát Stojan Stojan Coat bol navrhnutý ako vysoko dekoratívna a funkčná kancelárska socha, spojenie umenia a funkcie. Táto kompozícia bola navrhnutá ako estetická forma na ozdobenie kancelárskych priestorov a na ochranu dnes najznámejšieho firemného odevu, Blazera. Konečným výsledkom je veľmi energický a sofistikovaný kúsok. Výroba a maloobchodný predaj bol múdrym, silným a masovým výrobkom.

Led Závesná Lampa

Stratas.07

Led Závesná Lampa Vďaka vysokému štandardu spracovania a dokonalosti v každom detaile sa snažíme vytvoriť jednoduchý, čistý a nadčasový dizajn. Hlavne Stratas.07 s dokonale symetrickým tvarom absolútne dodržiava pravidlá tejto špecifikácie. Vstavaný LED modul Xicato XSM Artist Series má index farebného vykreslenia> / = 95, svietivosť 880 lm, výkon 17W, farebnú teplotu 3000 K - teplú bielu (2700 K / 4000 K k dispozícii na požiadanie) , Životnosť modulov LED je stanovená výrobcom s 50 000 hodinami - L70 / B50 a farba je stála počas celej životnosti (1 x krok MacAdams počas životnosti).

Kalendár

calendar 2013 “Rocking Chair”

Kalendár Stolička Rocking je voľne stojaci stolný kalendár v tvare miniatúrneho stoličky. Postupujte podľa sprievodcu a zostavte hojdacie kreslo, ktoré sa húpa tam a späť rovnako ako skutočné. Zobrazte aktuálny mesiac na operadle stoličky a nasledujúci mesiac na sedadle. Život s dizajnom: Kvalitné dizajny majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu „Život s dizajnom“.

Elektrické Bicykel

ICON E-Flyer

Elektrické Bicykel Spoločnosti ICON a Vintage Electric spolupracovali na návrhu tohto nadčasového elektrického bicykla. ICON E-Flyer, navrhnutý a postavený v Kalifornii s nízkym objemom, sa oženil s designom vintage s modernými funkciami a vytvoril zreteľné a schopné riešenie osobnej dopravy. Medzi vlastnosti patrí rozsah 35 míľ, maximálna rýchlosť 22 MPH (35 MPH v závodnom režime!) A dvojhodinová doba nabíjania. Externý konektor USB a prípojný bod nabíjania, regeneratívne brzdenie a komponenty najvyššej kvality v celom rozsahu. www.iconelectricbike.com