Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kalendár

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendár Unikátny a hravý propagačný kalendár vyvinutý a vyrobený pre portál goo využíva papierové textúry a premýšľa nad funkčnosťou. Toto vydanie 2013 je organizátor kalendára a rozvrhu, ktorý je usporiadaný do jedného priestoru s priestorom na písanie v celoročných plánoch a denných rozvrhoch. Papier s vysokou kvalitou pre kalendár a lacný papier, ktorý je vhodný na zaznamenávanie poznámok pre organizátora rozvrhu, bol starostlivo vybraný a kontrast, ktorý bol vytvorený, sa hodí ako súčasť návrhu kalendára. Pridaná funkcia organizátora vyplňovacieho harmonogramu ho robí dokonalým ako užívateľsky príjemný stolný kalendár.

Kalendár

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendár V móde podobnom kaleidoskopu je to kalendár s prekrývajúcou sa výrezovou grafikou nakreslený viacfarebnými vzormi. Jeho dizajn s farebnými vzormi, ktoré je možné upravovať a prispôsobovať jednoduchou zmenou poradia hárkov, zobrazuje kreatívne citlivosti NTT COMWARE. Poskytuje sa dostatočný priestor na písanie a riadené riadky berú do úvahy funkčnosť, vďaka čomu je perfektný ako harmonogram kalendára, ktorý chcete použiť na zdobenie svojho osobného priestoru.

Košelové Balenie

EcoPack

Košelové Balenie Toto košelové balenie sa od seba odlišuje od konvenčných obalov bez použitia plastov. Použitím existujúceho toku odpadu a výrobným procesom je tento produkt nielen veľmi jednoduchý na výrobu, ale je tiež veľmi ľahko likvidovateľný, primárny materiál kompostovaný na nič. Produkt môže byť najprv lisovaný a potom identifikovaný značkou spoločnosti pomocou vysekávania a tlače, aby sa vytvoril jedinečný štrukturálny produkt, ktorý vyzerá a cíti sa veľmi odlišne a zaujímavo. Estetika a používateľské rozhranie sa považovali za rovnako dôležité ako udržateľnosť produktu.

Konzola

Qadem Hooks

Konzola Qadem Hooks je umelecké dielo s funkciou konzoly inšpirovanou prírodou. Skladá sa z rôznych maľovaných zelených starých háčikov, ktoré sa spolu s Qadem (chrbát starého dreveného mula) použili na prepravu pšenice z jednej dediny do druhej. Háčiky sú pripevnené ako základňa k starej doske Theather Thresher Board a dokončené so sklenenou doskou hore.

Konzola

Mabrada

Konzola Unikátna konzola z maľovaného dreva s kamennou povrchovou úpravou, ktorá predstavuje starý autentický mlynček na kávu, ktorý siaha až do osmanskej doby. Jordánsky kávový chladič (Mabrada) bol reprodukovaný a tvarovaný tak, aby stál ako jedna z nôh na opačnej strane konzoly, kde sedí mlynček, čím sa vytvoril fascinujúci kúsok pre foyer alebo obývaciu izbu.

Corporate Identity

Jae Murphy

Corporate Identity Negatívny priestor sa používa preto, že divákov robí zvedavými a akonáhle zažijú moment Aha, okamžite sa im páči a zapamätajú si ho. Logo má iniciály J, M, fotoaparát a statív začlenené do záporného priestoru. Keďže Jae Murphy často fotografuje deti, veľké schody, tvorené menom a nízko umiestnená kamera, naznačujú, že deti sú vítané. Prostredníctvom dizajnu Corporate Identity sa negatívny nápad priestoru z loga ďalej rozvíja. Ku každej položke pridáva nový rozmer a stáva sa sloganom „Nezvyčajný pohľad na samozrejmosť“ pravdivým.