Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Fotografia

The Japanese Forest

Fotografia Japonský les je prevzatý z japonského náboženského hľadiska. Jedným z japonských starovekých náboženstiev je animizmus. Animizmus je viera, že zámerom sú aj bytosti iné ako človek, zátišie (minerály, artefakty atď.) A neviditeľné veci. Fotografie je podobná tejto. Masaru Eguchi sníma niečo, čo vytvára v objekte pocit. Stromy, tráva a minerály cítia vôľu života. A dokonca aj artefakty, ako sú priehrady, ktoré odišli v prírode na dlhú dobu, cítia vôľu. Rovnako ako vidíte nedotknutú prírodu, budúcnosť uvidí súčasné scenérie.

Kozmetická Zbierka

Woman Flower

Kozmetická Zbierka Táto kolekcia je inšpirovaná prehnanými odevnými štýlmi stredovekých európskych dám a tvarmi vtáčej perspektívy. Dizajnér extrahoval tieto dve formy a použil ich ako kreatívne prototypy a kombinoval ich s dizajnom produktu, aby vytvorili jedinečný tvar a zmysel pre módu, a ukázali bohatú a dynamickú formu.

Kniha Dizajn

Josef Koudelka Gypsies

Kniha Dizajn Svetoznámy fotograf Josef Kudelka usporiadal svoje výstavy fotografií v mnohých krajinách sveta. Po dlhom čakaní sa v Kórei konečne konala cigánska výstava Kudelka a bola vyrobená jeho fotokniha. Keďže išlo o prvú výstavu v Kórei, autor dostal požiadavku, aby chcel vytvoriť knihu, aby mohol cítiť Kóreu. Hangeul a Hanok sú kórejské písmená a architektúra, ktoré predstavujú Kóreu. Text odkazuje na myseľ a architektúra znamená formu. Inšpirovaný týmito dvoma prvkami, chcel navrhnúť spôsob, ako vyjadriť kórejské vlastnosti.

Verejné Umenie

Flow With The Sprit Of Water

Verejné Umenie Komunitné prostredia sú často znečistené interpersonálnymi a intrapersonálnymi disonanciami svojich obyvateľov, čo vedie k viditeľnému a neviditeľnému chaosu v okolí. Podvedomý účinok tejto poruchy je, že obyvatelia upadajú do nepokoja. Toto zvyčajné a cyklické agitovanie ovplyvňuje telo, myseľ a ducha. Sochársky sprievodca, ženích, očisťuje a posilňuje pozitívne „čchi“ priestoru a zameriava sa na príjemné a pokojné výsledky. S jemným posunom v prostredí je verejnosť vedená k rovnováhe medzi ich vnútornou a vonkajšou realitou.

Dizajn Značky

Queen

Dizajn Značky Rozšírený dizajn je založený na koncepcii kráľovnej a šachovnice. Pri týchto dvoch farbách čierna a zlatá má dizajn sprostredkovať pocit vysokej kvality a pretvárať vizuálny obraz. Okrem kovových a zlatých čiar použitých v samotnom produkte je prvok scény konštruovaný tak, aby vykompenzoval vojnový dojem z šachu, a pomocou koordinácie javiskového osvetlenia vytvárame dym a svetlo z vojny.

Sochárstvo

Atgbeyond

Sochárstvo Xi'an sa nachádza na východisku Veľkej hodvábnej cesty. V procese tvorivého výskumu umenia kombinujú modernú povahu hotelovej značky Xi'an W, osobitnú históriu a kultúru Xi'an a nádherné umelecké príbehy dynastie Tang. Pop v kombinácii s graffiti sa stal umeleckým vyjadrením hotela W, ktorý mal hlboký vplyv.