Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Bavorský Dizajn Balenia Piva

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bavorský Dizajn Balenia Piva V stredoveku miestne pivovary nechali svoje pivo zrieť vo viac ako 600 rokov starých sklepoch pod norimberským hradom. Na počesť tejto histórie sa obal „AEcht Nuernberger Kellerbier“ autenticky vracia v čase. Na etikete piva je ručná kresba hradu sediaceho na skalách a dreveného suda v pivnici orámovaného písmami typu vintage. Tesniaci štítok s ochrannou známkou spoločnosti „Svätý Maurícius“ a medený korunkový korok vyjadrujú remeselnú zručnosť a dôveru.

Predajné Stredisko

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Predajné Stredisko Dizajn kombinuje severovýchodný ľud s jemnosťou a ladnosťou juhu, aby umožnil život plný inkluzívnosti. Elegantný dizajn a kompaktné usporiadanie rozširujú architektúru interiéru. Návrhár využíva jednoduché a medzinárodné dizajnérske zručnosti s čistými prvkami a hladkými materiálmi, vďaka ktorým je priestor prirodzený, voľný a jedinečný. Návrh predstavuje obchodné centrum s rozlohou 600 metrov štvorcových. Jeho cieľom je navrhnúť moderné obchodné stredisko orientálneho povolania, vďaka ktorému je srdce obyvateľa tiché a hlučná strana je odhodená. Drž sa pomaly a užívaj si krásu.

Predajné Stredisko

Yango Poly Kuliang Hill

Predajné Stredisko Tento dizajn si kladie za cieľ preskúmať, ako priniesť potešujúce zážitky z predmestského idylického života, ktoré poháňajú ľudí k dobrému životu a vedú ich k smerovaniu k orientálnemu poetickému obydliu. Návrhár využíva moderné a jednoduché dizajnérske zručnosti s prírodnými a hladkými materiálmi. Dizajn, ktorý sa zameriava na ducha a zanedbáva formu, spája prvky krajinnej zenovej a čajovej kultúry, milostné pocity rybárov, dáždnik z olejového papiera. Vďaka spracovaniu detailov vyvažuje funkciu a estetiku a robí život umeleckým.

Vila

Tranquil Dwelling

Vila Dizajn využíva dizajnové techniky formálnej rovnováhy ako aixy na vyjadrenie orientálnej umeleckej koncepcie. Prijíma prvky bambusu, orchidey, slivkového kvetu a krajiny. Jednoduchá clona je tvorená predĺžením bambusového tvaru odpočítaním konkrétnej formy a zastaví sa tam, kde by sa mala zastaviť. Rozloženie obývacej izby a jedálne hore a dole definuje priestorový limit a stelesňuje orientálny priestorový priestor, ktorý je riedky a patchworkový. Okolo témy jednoduchého života a ľahkého cestovania sú pohyblivé línie jasné, jedná sa o nový pokus o prostredie obydlia ľudí.

Značka Salónu Krásy

Silk Royalty

Značka Salónu Krásy Cieľom procesu budovania značky je zaradiť značku do kategórie špičkových vozidiel tým, že sa prispôsobí globálnym trendom v oblasti líčenia a starostlivosti o pleť. Elegantný vo svojom interiéri aj exteriéri, ktorý ponúka klientom luxusný únik do ústrania k starostlivosti o seba a zanecháva ho obnoveného. Úspešné sprostredkovanie zážitku zákazníkom bolo zakomponované do procesu návrhu. Preto bol vyvinutý salón Alharir, ktorý vyjadruje ženskosť, vizuálne prvky, opulentné farby a textúry s dôrazom na jemné detaily, ktoré dodávajú väčšiu istotu a pohodlie.

Inteligentná Kuchynská Mlyn

FinaMill

Inteligentná Kuchynská Mlyn FinaMill je výkonný kuchynský mlyn s vymeniteľnými a znovu naplniteľnými koreninami. FinaMill je jednoduchý spôsob, ako pozdvihnúť varenie s výraznou chuťou čerstvo zomletého korenia. Stačí naplniť opakovane použiteľné struky sušeným korením alebo bylinkami, zacvaknúť struk na miesto a pomocou gombíka zomlieť presné množstvo korenia, ktoré potrebujete. Vymeňte korenené struky iba niekoľkými kliknutiami a pokračujte v varení. Je to jediný mlynček na všetky vaše koreniny.