Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Odevný Dizajn

Sidharth kumar

Odevný Dizajn NS GAIA je súčasná dámska odevná značka pochádzajúca z Dillí, ktorá je bohatá na jedinečné dizajnérske a textilné techniky. Značka je veľkým zástancom všímavej výroby a všetkého, čo sa týka cyklistiky a recyklácie. Dôležitosť tohto faktora sa odráža v pomenovacích stĺpoch, „N“ a „S“ v NS GAIA, ktoré predstavujú príroda a udržateľnosť. Prístup NS GAIA je „menej je viac“. Štítok zohráva aktívnu úlohu v pomalom módnom pohybe tým, že zabezpečuje minimálny vplyv na životné prostredie.

Architektúra So Zmiešaným Využitím

Shan Shui Plaza

Architektúra So Zmiešaným Využitím Cieľom projektu, ktorý sa nachádza v historickom meste Xi'an, medzi obchodným centrom a riekou TaoHuaTan, je nielen spojenie minulosti a súčasnosti, ale aj mestá a prírody. Tento projekt, inšpirovaný jarnou kvetinou Peach Blossom, ponúka rajské bývanie a pracovné miesto tým, že poskytuje úzky vzťah k prírode. V čínskej kultúre má filozofia horskej vody (Shan Shui) zásadný význam vzťahu medzi človekom a prírodou, a tým, že využije vodnatú krajinu lokality, projekt ponúka priestory odrážajúce filozofiu Shan Shui v meste.

Corporate Identity

film festival

Corporate Identity „Kino, ahoj“ bolo sloganom pre druhé vydanie Európskeho filmového festivalu na Kube. Je súčasťou koncepcie dizajnu zameraného na cestovanie ako spôsobu spájania kultúr. Dizajn evokuje cestu výletnej lode z Európy do Havany s filmami. Dizajn pozvánok a lístkov na festival bol inšpirovaný pasmi a palubnými lístkami, ktoré dnes používajú cestujúci po celom svete. Myšlienka cestovania cez filmy povzbudzuje verejnosť, aby bola vnímavá a zvedavá na kultúrne výmeny.

Lampa

Little Kong

Lampa Little Kong je rad okolitých lámp, ktoré obsahujú orientálnu filozofiu. Orientálna estetika venuje veľkú pozornosť vzťahu medzi virtuálnym a skutočným, plným a prázdnym. Skrytie LED diódy jemne do kovovej tyče nielen zaisťuje prázdnosť a čistotu tienidla, ale tiež odlišuje Kong od ostatných žiaroviek. Návrhári našli viac ako 30-krát experimenty uskutočniteľné remeslo, aby dokonale prezentovali svetlo a rôznu textúru, čo umožňuje úžasný svetelný zážitok. Základňa podporuje bezdrôtové nabíjanie a má port USB. Dá sa zapnúť alebo vypnúť iba mávaním rúk.

Občerstvenie

Have Fun Duck Gift Box

Občerstvenie Darčeková krabička Have Fun Duck je špeciálna darčeková krabička pre mladých ľudí. Dizajn, inšpirovaný hračkami, hrami a filmami v pixelovom formáte, zobrazuje pre mladých ľudí „jedlo mesto“ so zaujímavými a podrobnými ilustráciami. Obraz IP bude integrovaný do ulíc mesta a mladí ľudia milujú šport, hudbu, hip-hop a ďalšie zábavné aktivity. Zažite zábavné športové hry a zároveň si užívajte jedlo, vyjadrite mladý, zábavný a šťastný životný štýl.

Potravinový Obal

Kuniichi

Potravinový Obal Tradičné japonské konzervované jedlo Tsukudani nie je na svete známe. Dušená misa na báze sójovej omáčky kombinujúca rôzne morské plody a prísady zeme. Nové balenie obsahuje deväť štítkov určených na modernizáciu tradičných japonských vzorov a vyjadrenie charakteristík prísad. Logo novej značky je navrhnuté tak, aby pokračovalo v tejto tradícii ďalších 100 rokov.