Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Interiérový Dom

Spirit concentration

Interiérový Dom Aký je priestor pre dom? Dizajnér je presvedčený, že dizajn vychádza z požiadaviek majiteľa a dosahuje dušu do vesmíru. Preto dizajnér navigoval svoj účel priestoru pomocou krásneho páru. Obaja majitelia milujú materiály a dizajnové riešenie v porovnaní s japonskou kultúrou. Na predstavenie spomienok medzi ich mysľami sa rozhodli použiť rôzne drevené textúry na vytvorenie domu duší. V dôsledku toho vytvorili 3 konsenzuálne ciele tohto ideálneho domu, ktorými boli (1) pokojná atmosféra, (2) flexibilné a očarujúce verejné priestory a (3) pohodlné a neviditeľné súkromné priestory.

Dom Na Spomienky

Memory Transmitting

Dom Na Spomienky Tento dom sprostredkuje obrazy domu pomocou drevených trámov a rozloženého stohu bielych tehál. Svetlo prechádza z priestorov bielych tehál okolo domu, čím vytvára pre klienta osobitnú atmosféru. Návrhár používa niekoľko metód na vyriešenie obmedzení tejto budovy pre klimatizačné a skladovacie priestory. Spojte tiež materiály s pamäťou klienta a prostredníctvom štruktúry predstavte hrejivú a elegantnú estetiku, ktorá spája jedinečný štýl tohto domu.

Interiérový Dom

Seamless Blank

Interiérový Dom Je to dom, ktorý predstavuje jedinečný životný štýl hostesky, ktorá je grafickým dizajnérom a podnikateľom. Dizajnér predstavuje prírodné materiály, ktoré ilustrujú preferencie hostesiek, a zachováva prázdne miesta, aby vyplnil výrobky člena rodiny. Kuchyňa je v centre domu, špeciálne navrhnutý priestorový výhľad pre hostesku a uistite sa, že rodičia môžu vidieť kdekoľvek. Dom je vybavený bezfarebnou podlahou z bielej žuly, talianskou minerálnou maľbou, priehľadným sklom a bielym práškovým náterom, ktorý odhaľuje elegantné detaily materiálov.

Interiérový Dom

Warm loft

Interiérový Dom Dom v priemyselnom štýle s teplými materiálmi. Tento dom pripravuje pre klientov niekoľko funkcií na podporu životných vlastností. Dizajnér sa pokúsil spojiť rúry do každého priestoru a kombinované drevené, oceľové a ENT rúry, aby ilustroval príbeh života klientov. To isté sa netýka obyčajného priemyselného štýlu. Tento dom dodáva iba niekoľko farieb a pripravuje veľa úložných priestorov.

Stolička

Ydin

Stolička Ydin stoličku môžete namontovať sami, bez použitia špeciálnych nástrojov, vďaka jednoduchému zámkovému systému. 4 identické chodidlá nie sú umiestnené v žiadnom konkrétnom poradí a konkrétne sedadlo, ktoré slúži ako základný kameň, udržuje všetko na svojom mieste. Nohy sa vyrábajú zo šrotového dreva pochádzajúceho od výrobcu schodov, ľahko sa opracúvajú tradičnými technikami spracovania dreva a nakoniec sa naolejujú. Sedadlo sa jednoducho formuje do trvanlivého vláknami vystuženého UHP betónu. Ďalším argumentom trvalej udržateľnosti je iba 5 oddeliteľných častí, ktoré majú byť zabalené a pripravené na odoslanie koncovým zákazníkom.

Chladený Syrový Vozík

Coq

Chladený Syrový Vozík Patrick Sarran vytvoril vozík na syr Coq v roku 2012. Zvláštnosť tohto materiálu vzbudzuje zvedavosť hostí, ale nemýľte sa, je to predovšetkým pracovný nástroj. To sa dosiahne pomocou štylizovanej lakovanej bukovej štruktúry, ktorá je zakončená valcovou červenou lakovanou clochou, ktorá môže byť zavesená na boku, aby sa odhalil sortiment vyzretých syrov. Pomocou rukoväte pohnite vozíkom, otvorením škatule, vysunutím dosky smerom von, aby ste vytvorili priestor pre tanier, otáčaním tohto disku rezané porcie syra, čašník môže tento proces rozvinúť do malej umeleckej dielne.