Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Drevená Hračka

Cubecor

Drevená Hračka Cubecor je jednoduchá, ale zložitá hračka, ktorá vyzýva deti na silu myslenia a kreativity a oboznamuje ich s farbami a jednoduchým, doplnkovým a funkčným vybavením. Priložením malých kociek k sebe bude sada kompletná. V častiach sa používajú rôzne jednoduché spojenia vrátane magnetov, suchého zipsu a kolíkov. Hľadanie spojení a ich vzájomné prepojenie, dokončuje kocku. Tiež posilňuje ich trojrozmerné porozumenie tým, že presviedča dieťa, aby dokončilo jednoduchý a známy zväzok.

Tienidlo

Bellda

Tienidlo Ľahko inštalovateľné závesné tienidlo, ktoré sa jednoducho hodí na akúkoľvek žiarovku bez potreby akéhokoľvek nástroja alebo elektrotechnických znalostí. Dizajn produktov umožňuje užívateľovi jednoducho nasadiť a zložiť žiarovku bez väčšej námahy na vytvorenie vizuálne príjemného svetelného zdroja v cenovo dostupnom alebo dočasnom ubytovaní. Keďže funkcionalitou tohto produktu je embedder vo svojej forme, výrobné náklady sú podobné ako pri obyčajnom plastovom kvetináči. Možnosť personalizácie podľa vkusu užívateľa maľovaním alebo pridaním akýchkoľvek dekoratívnych prvkov vytvára jedinečný charakter.

Event Marketingový Materiál

Artificial Intelligence In Design

Event Marketingový Materiál Grafický dizajn poskytuje vizuálnu reprezentáciu toho, ako sa umelá inteligencia môže v blízkej budúcnosti stať spojencom pre dizajnérov. Poskytuje pohľad na to, ako môže umelá inteligencia pomôcť pri personalizácii zážitku pre spotrebiteľa a ako kreativita stojí v hľadáčiku umenia, vedy, inžinierstva a dizajnu. Konferencia Artificial Intelligence In Graphic Design Conference je 3-dňové podujatie v San Franciscu v Kalifornii v novembri. Každý deň sa koná dizajnérsky workshop, rozprávanie rôznych rečníkov.

Vizuálna Komunikácia

Finding Your Focus

Vizuálna Komunikácia Cieľom dizajnéra je zobraziť vizuálny koncept, ktorý demonštruje konceptuálny a typografický systém. Kompozícia teda pozostáva zo špecifického slovníka, presných meraní a centrálnych špecifikácií, ktoré dizajnér vzal do úvahy. Dizajnér sa tiež zameral na vytvorenie jasnej typografickej hierarchie, aby sa stanovilo a posunulo poradie, v ktorom publikum dostáva informácie z dizajnu.

Jachta

Atlantico

Jachta 77-metrová rekreačná jachta Atlantico s rozsiahlymi vonkajšími plochami a širokými vnútornými priestormi umožňuje hosťom vychutnať si výhľad na more a byť s ním v kontakte. Cieľom návrhu bolo vytvoriť modernú jachtu s nadčasovou eleganciou. Osobitný dôraz bol kladený na proporcie, aby bol profil nízky. Jachta má šesť palúb s vybavením a službami, ako je heliport, garáže s motorovým člnom a vodným skútrom. Šesť apartmánových kajút hostí dvanásť hostí, zatiaľ čo majiteľ má terasu s vonkajším salónikom a vírivkou. K dispozícii je vonkajší a 7-metrový vnútorný bazén. Jachta má hybridný pohon.

Branding

Cut and Paste

Branding Táto súprava projektových nástrojov Cut and Paste: Preventing Visual Plagiarism sa zaoberá témou, ktorá môže ovplyvniť každého v dizajnérskom priemysle, a predsa je vizuálny plagiát témou, o ktorej sa len zriedka diskutuje. Môže to byť spôsobené nejednoznačnosťou medzi preberaním referencie z obrázka a kopírovaním z neho. Tento projekt preto navrhuje priniesť povedomie o šedých oblastiach okolo vizuálneho plagiátorstva a umiestniť ho do popredia rozhovorov o kreativite.