Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Drez

Thalia

Drez Umývadlo vyzerá ako púčik pripravený kvitnúť a zaplniť: je tak kvitnúce, že bol vyrobený z obratného spojenia smrekovca a teakového dreva, esencie v hornej časti a druhej v spodnej časti. Pevný a bezpečný zápas, poskytujúci osobitý elegančný nádych a živobytie farieb s veselým prepletením zŕn s vždy odlišnými odtieňmi, ktoré vytvárajú jedinečné umývadlá. Krása tohto objektu sa vyznačuje asymetriou a harmóniou stretnutím rôznych tvarov a drevnatej podstaty.

Osvetlenie A Ozvučenie

Luminous

Osvetlenie A Ozvučenie Svietidlo navrhnuté tak, aby ponúkalo ergonomické riešenie osvetlenia a systém priestorového zvuku v jednom produkte. Zameriava sa na vytváranie emócií, ktoré používatelia chcú cítiť a na dosiahnutie tohto cieľa využívajú kombináciu zvuku a svetla. Zvukový systém vyvinutý na základe zvukových odrazov a simuluje priestorový 3D zvuk v miestnosti bez potreby zapojenia a inštalácie viacerých reproduktorov okolo miesta. Ako závesné svetlo vytvára Luminous priame a nepriame osvetlenie. Tento systém osvetlenia poskytuje mäkké, rovnomerné a nízko kontrastné svetlo, ktoré zabraňuje problémom s oslnením a zrakom.

Elektrické Bicykel

Ozoa

Elektrické Bicykel Elektrický bicykel OZOa je vybavený rámom s výrazným tvarom „Z“. Rám tvorí neprerušovanú čiaru, ktorá spája kľúčové funkčné prvky vozidla, ako sú kolesá, riadenie, sedadlo a pedále. Tvar „Z“ je orientovaný tak, že jeho štruktúra poskytuje prirodzené zabudované zadné odpruženie. Úspora hmotnosti je zabezpečená použitím hliníkových profilov vo všetkých častiach. Do rámu je integrovaná odnímateľná nabíjateľná lítium-iónová batéria.

Verejná Oblasť

Quadrant Arcade

Verejná Oblasť Pasáž stupňa II. Triedy sa zmenila na príjemnú ulicu, a to usporiadaním správneho svetla na správne miesto. Všeobecne sa okolité osvetlenie používa holisticky a jeho účinky sú usporiadané hierarchicky, aby sa dosiahli variácie vzorcov svetla, ktoré vyvolávajú záujem a podporujú zvýšené využitie priestoru. Strategické začlenenie pre návrh a umiestnenie prívesku dynamického prvku bolo riadené spolu s umelcom tak, aby vizuálne efekty vyzerali jemnejšie ako ohromujúce. S blednutím denného svetla je elegantná štruktúra zvýraznená rytmom elektrického osvetlenia.

Rozťahovací Stôl

Lido

Rozťahovací Stôl Lido sa zloží do malej obdĺžnikovej škatule. Po zložení slúži ako odkladacia schránka na drobnosti. Ak zdvihnú bočné dosky, vyčnievajú kĺbové nohy z krabice a Lido sa zmení na čajový stolík alebo malý stôl. Podobne, ak úplne rozložia bočné dosky na oboch stranách, transformuje sa na veľký stôl, pričom horná doska má šírku 75 Cm. Tento stôl sa dá použiť ako jedálenský stôl, najmä v Kórei a Japonsku, kde sedenie na zemi, zatiaľ čo stolovanie je bežnou kultúrou.

Hudobný Nástroj

DrumString

Hudobný Nástroj Kombinácia dvoch nástrojov znamená, že vznikne nový zvuk, nová funkcia pri používaní nástrojov, nový spôsob hrania na nástroj, nový vzhľad. Tiež notové váhy pre bicie sú ako D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 a váhy pre strunové noty sú navrhnuté v systéme EADGBE. DrumString je ľahký a má popruh pripevnený na pleciach a páse, takže používanie a držanie nástroja bude ľahké a dá vám možnosť používať dve ruky.