Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Jachta

Atlantico

Jachta 77-metrová rekreačná jachta Atlantico s rozsiahlymi vonkajšími plochami a širokými vnútornými priestormi umožňuje hosťom vychutnať si výhľad na more a byť s ním v kontakte. Cieľom návrhu bolo vytvoriť modernú jachtu s nadčasovou eleganciou. Osobitný dôraz bol kladený na proporcie, aby bol profil nízky. Jachta má šesť palúb s vybavením a službami, ako je heliport, garáže s motorovým člnom a vodným skútrom. Šesť apartmánových kajút hostí dvanásť hostí, zatiaľ čo majiteľ má terasu s vonkajším salónikom a vírivkou. K dispozícii je vonkajší a 7-metrový vnútorný bazén. Jachta má hybridný pohon.

Hračka

Werkelkueche

Hračka Werkelkueche je rodovo otvorená pracovná stanica, ktorá umožňuje deťom ponoriť sa do sveta voľnej hry. Spája v sebe formálne a estetické vlastnosti detských kuchyniek a pracovných stolov. Werkelkueche preto ponúka rôzne možnosti hry. Zakrivenú pracovnú dosku z preglejky možno použiť ako drez, dielňu alebo zjazdovku. Bočné priehradky môžu poskytnúť úložný a úkrytový priestor alebo piecť chrumkavé rolky. Pomocou farebných a vymeniteľných pomôcok môžu deti realizovať svoje nápady a hravou formou napodobňovať svet dospelých.

Osvetľovacie Predmety

Collection Crypto

Osvetľovacie Predmety Crypto je modulárna kolekcia osvetlenia, pretože sa môže rozširovať vertikálne aj horizontálne v závislosti od toho, ako sú rozmiestnené jednotlivé sklenené prvky, ktoré tvoria každú štruktúru. Myšlienka, ktorá inšpirovala dizajn, pochádza z prírody, pripomína najmä ľadové stalaktity. Zvláštnosť Crypto predmetov spočíva v ich žiarivom fúkanom skle, ktoré umožňuje svetlu šíriť sa do mnohých smerov veľmi jemným spôsobom. Výroba prebieha úplne ručným procesom a o tom, ako bude finálna inštalácia zložená, rozhoduje konečný užívateľ, zakaždým iným spôsobom.

Luster

Bridal Veil

Luster Tento umelecko - umelecký objekt so zapnutými svetlami. Priestranná izba so stropom zložitého profilu, napríklad kupovité oblaky. Luster sa zmestí do priestoru a plynulo tečie od prednej steny po strop. Krištáľovo biele listy smaltu v spojení s pružným ohýbaním tenkých trubíc vytvárajú obraz lietajúceho závoja po celom svete. Veľké množstvo svetlých a zlatých žiarov lietajúcich vtákov vytvára pocit priestrannosti a radosti.

Kuchynské Doplnky

KITCHEN TRAIN

Kuchynské Doplnky Používanie rôznych štýlov kuchynských nástrojov vytvára okrem vizuálneho otravovania aj nevhodné prostredie na varenie. V skratke som sa pokúsil vyrobiť zjednotenú sadu týchto obľúbených kuchynských doplnkov bežne používaných vo všetkých domoch. Tento dizajn bol inšpirovaný výlučne tvorivosťou. „Jednotná forma“ a „Príjemný vzhľad“ sú dve z jeho charakteristík. Okrem toho bude trh privítaný vďaka svojmu inovatívnemu vzhľadu. Pre výrobcu a zákazníka to bude príležitosť, aby sa 6 pomôcok nakúpilo v jednom balení.

Automatizovaný Imigračný Terminál

CVision MBAS 2

Automatizovaný Imigračný Terminál Program MBAS 2 bol navrhnutý tak, aby odolal povahe bezpečnostných produktov a minimalizoval zastrašovanie a strach z technologických aj psychologických aspektov. Jeho dizajn znovu interpretuje známe prvky domáceho počítača, aby poskytoval užívateľsky príjemný vzhľad pre vidieckych občanov okolo hraníc Thajska. Hlas a vizuál v sprievodcovi po prvom kroku krok za krokom. Dvojfarebný tón na podložke na odtlačky prstov jasne označuje zóny skenovania. Program MBAS 2 je jedinečný produkt, ktorého cieľom je zmeniť spôsob, akým prekračujeme hranice, pričom umožňuje viac jazykov a priateľskú nediskriminačnú používateľskú skúsenosť.