Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Vetrané Otočné Dvere

JPDoor

Vetrané Otočné Dvere JPDoor sú užívateľsky prístupné otočné dvere, ktoré sa spájajú so systémom žalúziových okien, čo pomáha vytvárať prúdenie vzduchu a zároveň šetrí priestor. Dizajn je o prijímaní výziev a ich riešení individuálnym prieskumom, technikami a presvedčením. Neexistuje žiadne právo alebo zlé, sú nejaké návrhy, je to skutočne veľmi subjektívne. Skvelé dizajny však spĺňajú potreby a požiadavky koncových používateľov alebo majú veľký vplyv na komunitu. Svet je plný rôznych dizajnových prístupov v každom rohu, a tak sa nevzdávajte skúmania, „zostaň hladný blázon - Steve Job“.

Viacúčelový Stôl

Bean Series 2

Viacúčelový Stôl Túto tabuľku navrhli dizajnéri zásad Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui a Lorene Faure. Projekt bol inšpirovaný krútiacimi sa tvarmi francúzskych kriviek a skladačiek puzzle a slúži ako ústredný kus v kancelárskej konferenčnej miestnosti. Celkový tvar je plný krútiacich sa, čo je dramatický odklon od tradičného formálneho firemného konferenčného stola. Tri časti stola sa dajú zmeniť na rôzne celkové tvary, aby sa menili usporiadania sedenia; konštantný stav zmeny vytvára pre kreatívnu kanceláriu hravú atmosféru.

Multifunkčná Stolička

charchoob

Multifunkčná Stolička Výrobok v kubickej podobe udržuje produkt stabilný a vyvážený vo všetkých smeroch. Navyše, trojcestné použitie výrobku vo formálnej, neformálnej a priateľskej etikete je možné iba otočením stoličiek o 90 stupňov. Tento produkt bol navrhnutý tak, aby bol čo najľahší (4 kg), berúc do úvahy všetky aspekty jeho funkčnosti. Tento cieľ sa dosiahol výberom ľahkých materiálov a hallowových rámov, aby sa udržala čo najnižšia hmotnosť produktu.

40 "led Tv

GlassOn

40 "led Tv Je to bezrámová kolekcia dizajnu s rôznymi dizajnovými riešeniami v rôznych veľkostiach so skleneným prvkom. Elegancia vytvorená s priehľadnosťou skla pokračuje s milosťou kovových povrchových úprav obklopujúcich displej vo veľkých rozmeroch. Bez obvyklého plastového predného krytu a rámu sa dizajn dotýka virtuálneho sveta a publika s drasticky zníženou hrúbkou v produktoch 40 ", 46" a 55 ". Celý kovový rám, ktorý drží sklenenú prednú časť, zvyšuje kvalitu dizajnu presnými detailmi pripojenia rôzne materiály.

Set Top Box

T-Box2

Set Top Box T-Box2 je nové technické zariadenie, ktoré integruje internet, multimédiá a komunikáciu a ponúka domácim používateľom diverzifikované interaktívne služby vrátane masívneho prehrávania internetového obsahu a HD videohovorov. Po pripojení STB k televízoru v prostredí rodinnej siete môže užívateľ rýchlo upgradovať spoločnú televíziu na inteligentnú televíziu, ktorá prináša rodinným používateľom vynikajúci zážitok z AV zábavy.

Kúpeľňový Nábytok

Sott'Aqua Marino

Kúpeľňový Nábytok Zbierka Sott'Aqua Marino s tvorivými detailami podmorského sveta do kúpeľní ponúka luxus navrhovania vlastnej kúpeľne pomocou širokej škály dostupných modulačných možností. kúpeľňa so svojou flexibilitou pre použitie s jednoduchými alebo dvojitými umývadlovými skrinkami.Kruhové zrkadlo namontované na stenu s vešiakom má tiež skrytý systém osvetlenia.