Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Tws Earbuds

PaMu Nano

Tws Earbuds PaMu Nano vyvíja slúchadlá „neviditeľné v uchu“ prispôsobené pre mladých používateľov a vhodné pre viacero scenárov. Dizajn je založený na optimalizácii údajov uší viac ako 5 000 používateľov a v konečnom dôsledku zaisťuje, že väčšina uší bude pri nosení pohodlná, a to aj pri ležaní na boku. Povrch nabíjacieho puzdra používa špeciálnu elastickú tkaninu na skrytie kontrolky prostredníctvom integrovanej technológie balenia. Magnetické nasávanie uľahčuje obsluhu. BT5.0 zjednodušuje obsluhu a zároveň zachováva rýchle a stabilné pripojenie a kodek aptX zaisťuje vyššiu kvalitu zvuku. IPX6 Odolnosť voči vode.

Tws Earbuds

PaMu Quiet ANC

Tws Earbuds PaMu Quiet ANC je sada skutočných bezdrôtových slúchadiel s aktívnym potlačením hluku, ktoré dokážu efektívne vyriešiť existujúce problémy s hlukom. Vďaka duálnej vlajkovej lodi Qualcomm bluetooth a digitálnej nezávislej čipovej sade s aktívnym potlačením hluku môže celkový útlm PaMu Quiet ANC dosiahnuť 40 dB, čo by mohlo účinne znížiť škody spôsobené hlukom. Používatelia môžu prepínať medzi funkciou pass-through a aktívnym potlačením hluku podľa rôznych scenárov, či už v každodennom živote alebo pri obchodných príležitostiach.

Osvetľovacia Jednotka

Khepri

Osvetľovacia Jednotka Khepri je stojaca lampa a tiež prívesok, ktorý je navrhnutý podľa starých Egypťanov Khepri, skarabea, boha východu ranného slnka a znovuzrodenia. Stačí sa dotknúť Khepri a svetlo sa rozsvieti. Z tmy do svetla, ako vždy verili starí Egypťania. Khepri, vyvinutý z evolúcie egyptského tvaru skarabea, je vybavený stmievateľnou LED diódou, ktorá je regulovaná dotykovým senzorovým spínačom, ktorý poskytuje tri nastavenia nastaviteľného jasu dotykom.

Moped

Cerberus

Moped Pre budúce vozidlá sú potrebné výrazné pokroky v konštrukcii motora. Napriek tomu pretrvávajú dva problémy: efektívne spaľovanie a užívateľská prívetivosť. To zahŕňa úvahy týkajúce sa vibrácií, ovládania vozidla, dostupnosti paliva, strednej rýchlosti piesta, výdrže, mazania motora, krútiaceho momentu kľukového hriadeľa a jednoduchosti a spoľahlivosti systému. Toto zverejnenie popisuje inovatívny 4-taktný motor, ktorý súčasne poskytuje spoľahlivosť, účinnosť a nízke emisie v jedinom dizajne.

Drevená Hračka

Cubecor

Drevená Hračka Cubecor je jednoduchá, ale zložitá hračka, ktorá vyzýva deti na silu myslenia a kreativity a oboznamuje ich s farbami a jednoduchým, doplnkovým a funkčným vybavením. Priložením malých kociek k sebe bude sada kompletná. V častiach sa používajú rôzne jednoduché spojenia vrátane magnetov, suchého zipsu a kolíkov. Hľadanie spojení a ich vzájomné prepojenie, dokončuje kocku. Tiež posilňuje ich trojrozmerné porozumenie tým, že presviedča dieťa, aby dokončilo jednoduchý a známy zväzok.

Tienidlo

Bellda

Tienidlo Ľahko inštalovateľné závesné tienidlo, ktoré sa jednoducho hodí na akúkoľvek žiarovku bez potreby akéhokoľvek nástroja alebo elektrotechnických znalostí. Dizajn produktov umožňuje užívateľovi jednoducho nasadiť a zložiť žiarovku bez väčšej námahy na vytvorenie vizuálne príjemného svetelného zdroja v cenovo dostupnom alebo dočasnom ubytovaní. Keďže funkcionalitou tohto produktu je embedder vo svojej forme, výrobné náklady sú podobné ako pri obyčajnom plastovom kvetináči. Možnosť personalizácie podľa vkusu užívateľa maľovaním alebo pridaním akýchkoľvek dekoratívnych prvkov vytvára jedinečný charakter.