Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Koberec

Hair of Umay

Koberec Tento koberec vyrobený v starovekej nomádskej technike, ktorá je chránená zoznamom nehmotného kultúrneho dedičstva UNESCO, ktoré potrebuje neodkladnú úschovu, vďaka vlnovým odtieňom vlny a jemnému ručnému šitiu, ktoré vytvára objemovú textúru, prináša to najlepšie z vlny. Tento koberec, vyrobený ručne, je vyrobený z prírodných odtieňov vlny a žltkastého odtieňa s cibuľovou škrupinou. Zlatá niť, ktorá prechádza kobercom, vydáva vyhlásenie a pripomína, že vlasy voľne tečú do vetra - vlasy kočovnej bohyne Umay - ochrankyne žien a detí.

Kávovar

Lavazza Desea

Kávovar Priateľský stroj navrhnutý tak, aby ponúkal kompletné balenie talianskej kultúry kávy: od espressa po autentické cappuccino alebo latte. Dotykové rozhranie usporiada výber do dvoch samostatných skupín - jednu pre kávu a druhú pre mlieko. Nápoje je možné personalizovať pomocou funkcií na zvýšenie teploty a mliečnej peny. Potrebná služba je označená v strede pomocou osvetlených ikon. Stroj je dodávaný so špeciálnym skleneným hrnčekom a používa tvarový jazyk Lavazza s kontrolovaným povrchom, vylepšenými detailmi a osobitnou pozornosťou na farby, materiály a materiály. skončiť.

Kávovar

Lavazza Idola

Kávovar Ideálne riešenie pre milovníkov kávy, ktorí hľadajú doma pravý taliansky zážitok z espressa. Dotykové užívateľské rozhranie s akustickou spätnou väzbou má štyri výbery a funkciu zvýšenia teploty, ktorá ponúka zážitok šitý na mieru pre každý vkus alebo príležitosť. Stroj indikuje chýbajúcu vodu, nádobu s plnými uzávermi alebo potrebu odstraňovania vodného kameňa pomocou ďalších osvetlených ikon a odkvapkávaciu misku je možné ľahko nastaviť. Dizajn s otvoreným duchom, kvalitným povrchom a sofistikovanými detailmi je evolúciou zavedeného jazyka jazyka Lavazza.

Kávovar

Lavazza Tiny

Kávovar Malý, priateľský kávovar na espresso, ktorý prináša autentický zážitok z talianskej kávy do vášho domova. Dizajn je radostne stredomorský - skladá sa zo základných formálnych stavebných blokov - oslavuje farby a používa dizajnový jazyk Lavazzy na povrchovú úpravu a detailov. Hlavný plášť je vyrobený z jedného kusu a má mäkké, ale presne kontrolované povrchy. Stredný hrebeň dodáva vizuálnu štruktúru a frontálny vzor opakuje horizontálnu tému, ktorá sa často vyskytuje na výrobkoch Lavazza.

Pohovka

Gloria

Pohovka Dizajn nie je iba vonkajšou formou, ale aj výskumom vnútornej štruktúry, ergonómie a podstaty objektu. V tomto prípade je tvar veľmi silnou súčasťou a jeho špecifickosť mu dáva práve výrez. Výhodou Gloria je sila, ktorú je možné 100% prispôsobiť, pridaním rôznych prvkov, materiálov a povrchových úprav. Veľkou zvláštnosťou sú všetky ďalšie prvky, ktoré je možné pridať pomocou magnetov na konštrukcii, čo výrobku dodáva stovky rôznych tvarov.

Sklenená Váza

Jungle

Sklenená Váza Kolekcia skla Jungle, inšpirovaná prírodou, má za cieľ vytvárať objekty, ktoré získajú svoju hodnotu z kvality, dizajnu a materiálu. Jednoduché tvary odzrkadľujú vyrovnanosť média, pričom sú zároveň beztiažové a silné. Vázy sú fúkané do úst a ručne tvarované, podpísané a očíslované. Rytmus procesu výroby skla zaručuje, že každý objekt v kolekcii Jungle má jedinečnú farebnú hru, ktorá napodobňuje pohyb vĺn.