Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Viacúčelový Priestor

La Moitie

Viacúčelový Priestor Názov projektu La Moitie pochádza z francúzskeho prekladu z polovice a dizajn ho vhodne odráža rovnováhou, ktorá bola dosiahnutá medzi protichodnými prvkami: štvorcom a kruhom, svetlom a tmou. Vzhľadom na obmedzený priestor sa tím snažil nadviazať spojenie aj rozdelenie medzi dvoma samostatnými maloobchodnými oblasťami pomocou dvoch protichodných farieb. Hranica medzi ružovým a čiernym priestorom je síce jasná, ale aj z rôznych perspektív rozmazaná. V strede obchodu je umiestnené točité schodisko, napoly ružové a napoly čierne.

Lekárske Kozmetické Centrum

LaPuro

Lekárske Kozmetické Centrum Dizajn je viac ako dobrá estetika. Je to spôsob, akým sa priestor využíva. Zdravotné stredisko integrovanú formu a fungujú ako jeden. Porozumieť požiadavkám používateľov a dať im zážitok zo všetkých jemných dotykov v okolitom prostredí, ktoré sa cítia úľavne a skutočne starostlivo. Dizajn a nový technologický systém poskytujú užívateľovi riešenia a ľahko sa spravujú. Z hľadiska zdravia, pohody a zdravia, centrum prijalo environmentálne udržateľné materiály a monitorovalo proces výstavby. Všetky prvky sú integrované do dizajnu, kde je pre používateľov skutočne vhodný.

Dizajn Domácej Architektúry

Bienville

Dizajn Domácej Architektúry Logistika tejto pracujúcej rodiny si vyžadovala, aby boli doma doma po dlhú dobu, čo okrem práce a školy narušilo ich zdravie. Začali uvažovať, podobne ako mnoho rodín, či je nevyhnutný presun na predmestie, výmena blízkosti mestského vybavenia za väčší dvorček na zvýšenie vonkajšieho prístupu. Namiesto toho, aby sa vzdialili ďaleko, rozhodli sa postaviť nový dom, ktorý by prehodnotil obmedzenia domáceho života na malom mestskom pozemku. Organizačným princípom projektu bolo vytvoriť čo najviac vonkajšieho prístupu z komunálnych priestorov.

Svadobná Kaplnka

Cloud of Luster

Svadobná Kaplnka Cloud luster je svadobná kaplnka umiestnená vo vnútri svadobného obradu v meste Himeji v Japonsku. Dizajn sa snaží preniesť moderného ducha svadobného obradu do fyzického priestoru. Kaplnka je celá biela, oblačný tvar je takmer úplne zakrivený do zakriveného skla a otvára ju do okolitej záhrady a povodia. Stĺpce sú pokryté hyperbolickým kapitálom ako hlavy, ktoré ich hladko spájajú s minimalistickým stropom. Kaplnkový sokel na strane nádrže je hyperbolická krivka, ktorá umožňuje, aby sa celá štruktúra javila, akoby plávala na vode a zvýrazňovala jej ľahkosť.

Výdajná Lekáreň

The Cutting Edge

Výdajná Lekáreň Rezacia hrana je výdajná lekáreň súvisiaca so susednou všeobecnou nemocnicou Daiichi v meste Himeji v Japonsku. V týchto lekárňach nemá klient priamy prístup k produktom ako v maloobchodnom type; skôr jeho lieky pripraví lekárnik na záhrade po predložení lekárskeho predpisu. Táto nová budova bola navrhnutá tak, aby propagovala obraz nemocnice zavedením špičkového obrazu vysokej technológie v súlade s pokrokovou lekárskou technológiou. Výsledkom je biely minimalistický, ale plne funkčný priestor.

Vlajková Loď

WADA Sports

Vlajková Loď Na oslavu svojho 30. výročia sa spoločnosť WADA Sports presúva do novovybudovaného ústredia a vlajkového obchodu. Vnútri obchodu je gigantická eliptická kovová konštrukcia podporujúca budovu. Pod eliptickou štruktúrou sú produkty rakiet zarovnané v špeciálne navrhnutom prípravku. Rakety sú usporiadané do série a je možné ich ľahko držať jeden po druhom. Eliptický tvar sa používa ako ukážka rôznych cenných historických a moderných rakiet zozbieraných z celej krajiny a transformujúcich interiér obchodu na raketové múzeum.