Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Zbierka Hodiniek

TTMM (after time)

Zbierka Hodiniek ttmm predstavuje kolekciu aplikácií watchface, navrhnutú pre smartwatches s čiernobielymi 144 × 168 pixelovými obrazovkami, ako sú Pebble a Kreyos. Nájdete tu 15 modelov jednoduchých, elegantných a estetických aplikácií pre ciferníky. Pretože sú vyrobené z čistej energie, sú skôr duchmi ako skutočnými vecami. Tieto hodinky sú najúspornejšie a najekologickejšie z hľadiska životného prostredia, aké kedy boli.

Časopis

Going/Coming

Časopis Na základe myšlienky odchodov a príchodov je tento doskový časopis rozdelený na dve časti: Going / Coming. Cesta je o európskych mestách, cestovateľských zážitkoch a tipoch na cestu do zahraničia. V každom vydaní je pas celebrity. Cestovný pas "Republic of Travelers" obsahuje osobné informácie o tejto osobe a jej pohovore. Prichádza všetko o myšlienke, že to najlepšie z cesty sa vracia domov. Hovorí o dekorácii domácnosti, varení, činnostiach týkajúcich sa našej rodiny a článkoch, ktoré si náš dom užijú lepšie.

Kalendár

calendar 2013 “ZOO”

Kalendár ZOO je papierová súprava na výrobu šiestich zvierat, z ktorých každé slúži ako dvojmesačný kalendár. Vychutnajte si zábavný rok so svojou „malou zoo“! Život s dizajnom: Kvalitné dizajny majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu „Život s dizajnom“.

Aplikácia Hodín

Dominus plus

Aplikácia Hodín Dominus plus vyjadruje čas originálnym spôsobom. Rovnako ako bodky na dominoe kusoch predstavujú tri skupiny bodiek: hodiny, desiatky minút a minút. Denný čas je možné odčítať z farby bodiek: zelená pre AM; žltá pre PM. Aplikácia obsahuje časovač, budík a zvonkohry. Všetky funkcie sú navigovateľné dotykom na jednotlivé rohové body. Mal originálny a umelecký dizajn predstavujúci skutočnú tvár času 21. storočia. Je navrhnutý v krásnej symbióze s puzdrámi prenosných zariadení Apple. Má jednoduché rozhranie s iba niekoľkými potrebnými slovami na jeho ovládanie.

Karta Správ

Standing Message Card “Post Animal”

Karta Správ Nechajte živočíšnu papierovú súpravu remeselníkov doručiť vaše dôležité správy. Svoju správu napíšte do tela a potom pošlite spolu s ostatnými časťami vnútri obálky. Je to zábavná karta správ, ktorú môže príjemca zostaviť a zobraziť. Obsahuje šesť rôznych zvierat: kačica, prasa, zebra, tučniak, žirafa a sob. Život s dizajnom: Kvalitné dizajny majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor.

Kalendár

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalendár Vodné koleso je trojrozmerný kalendár vyrobený zo šiestich lopatiek zostavených do tvaru vodného kolesa. Každý mesiac môžete striedať jedinečný kalendár pre svoju pracovnú plochu ako vodné koleso. Život s dizajnom: Kvalitné dizajny majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu „Život s dizajnom“.