Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Vizuálny Dizajn Ip

Project Yellow

Vizuálny Dizajn Ip Project Yellow je komplexný umelecký projekt, ktorý vytvára vizuálny koncept Everything is Yellow. Podľa kľúčovej vízie sa budú v rôznych mestách vyrábať veľké vonkajšie displeje a súčasne sa bude vyrábať množstvo kultúrnych a kreatívnych derivátov. Ako vizuálna IP má Project Yellow presvedčivý vizuálny obraz a energetickú farebnú schému, ktorá vytvára zjednotenú kľúčovú víziu, vďaka ktorej sú ľudia nezabudnuteľní. Ide o jedinečný dizajnový projekt, ktorý je vhodný na rozsiahlu online a offline propagáciu a výstup vizuálnych derivátov.

Redizajn Identity Značky

InterBrasil

Redizajn Identity Značky Inšpiráciou pre prehodnotenie a prepracovanie značky boli zmeny v modernizácii a integrácii do podnikovej kultúry. Dizajn srdca už nemohol byť pre značku externý, pretože inšpiroval partnerstvo interne so zamestnancami, ale aj so zákazníkmi. Integrovaný zväzok výhod, záväzku a kvality služieb. Od tvaru po farby nový dizajn integroval srdce do B a do zdravotného kríža v T. Dve slová spojené v strede spôsobujú, že logo vyzerá ako jedno slovo, jeden symbol, ktoré spája R a B do srdce.

Dizajn Značky

EXP Brasil

Dizajn Značky Dizajn značky EXP Brasil vychádza z princípov jednoty a partnerstva spoločnosti. Prispôsobenie zmesi medzi technológiou a dizajnom v ich projektoch ako v kancelárskom živote. Typografický prvok predstavuje spojenie a silu tejto spoločnosti. Dizajn písmena X je pevný a integrovaný, ale veľmi ľahký a technologický. Značka predstavuje štúdiový život s prvkami v listoch, na pozitívnom aj negatívnom priestore, ktorý spája ľudí a dizajn, individuálny a kolektívny, jednoduchý s technologickým, ľahkým a robustným, profesionálnym a osobným.

Úvodný Názov

Pop Up Magazine

Úvodný Názov Projekt bol cestou abstraktného a plynulého preskúmania problematiky úniku (téma na rok 2019), z ktorej vyplývajú zmeny, nové veci a dôsledky. Všetky vizuálne prvky sú čisté a pohodlné na sledovanie, ktoré kontrastujú s nepohodlnou realitou spôsobenou únikom. Dizajn sa neustále mení a morfovacie tvary v animácii sú aktom opätovnej adaptácie spôsobenej nejakou situáciou. Útek má rôzne významy, interpretácie a hľadisko sa líši od hravého k vážnemu.

Reklama

Insect Sculptures

Reklama Každý kus bol ručne vytvorený, aby vytvoril sochy hmyzu inšpirované prostredím a potravinami, ktoré jedia. Umelecké dielo bolo použité ako výzva na akciu prostredníctvom webovej stránky Doom, ktorá tiež identifikuje konkrétnych domácich škodcov. Prvky použité pre tieto sochy pochádzajú z nezdravých yardov, skládok odpadu, koryta riek a super trhov. Po zhromaždení každého hmyzu boli fotografovaní a retušovaní vo photoshope.

Zmrzlina

Sister's

Zmrzlina Tento obal je určený pre spoločnosť Sisters Ice Cream Company. Dizajnérsky tím sa pokúsil využiť tri dámy, ktoré pripomínajú výrobcov tohto produktu, v podobe veselých farieb, ktoré vychádzajú z chuti každej zmrzliny. Pri každej chuti dizajnu sa ako vlasy postavy použije tvar zmrzliny, čo predstavuje zaujímavý a nový obraz balenia zmrzliny. Tento dizajn vo svojej novej podobe pritiahol veľkú pozornosť medzi svojimi konkurentmi a mal vysoké tržby. Dizajn sa snaží vytvoriť originálny a kreatívny obal.