Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Etikety Na Víno

KannuNaUm

Etikety Na Víno Dizajn etikiet vína KannuNaUm sa vyznačuje rafinovaným a minimálnym štýlom získaným hľadaním symbolov, ktoré môžu predstavovať ich históriu. Územie, kultúra a vášeň vinohradníkov spolkovej krajiny dlhovekosti sú skombinované do týchto dvoch koordinovaných označení. Všetko je umocnené dizajnom storočnej vínnej révy, ktorá bola vyrobená technikou zlata nalievaného v 3D. Ikonografický dizajn, ktorý predstavuje históriu týchto vín a spolu s nimi aj históriu krajiny, z ktorej pochádzajú, Ogliastra, krajina sté výročia na Sardínii.

Dizajn Etikiet Na Víno

I Classici Cherchi

Dizajn Etikiet Na Víno Pre historické vinárstvo na Sardínii sa od roku 1970 navrhlo obnovenie štítkov pre radu vín Classics. Štúdium nových značiek chcelo zachovať spojenie s tradíciou, ktorú spoločnosť sleduje. Na rozdiel od predošlých etikiet pôsobila na dotyk elegancie, ktorá dobre zodpovedá vysokej kvalite vín. Pre štítky sa pracuje s technikou Braillovho písma, ktorá prináša eleganciu a štýl bez váženia. Kvetinový vzor je založený na grafickom spracovaní vzoru neďalekého kostola Santa Croce v Usini, ktorý je tiež logom spoločnosti.

Etiketa Na Víno

Guapos

Etiketa Na Víno Dizajn je zameraný na spojenie moderného dizajnu s nordickými tendenciami v umení a zobrazuje krajinu pôvodu vína. Každý výrez okraja predstavuje výšku, v ktorej rastie každá vinica a príslušnú farbu odrody hrozna. Keď sú všetky fľaše zarovnané v rade, tvoria tvary krajiny severného Portugalska, regiónu, ktorý toto víno rodí.

Obnova Starého Hradu

Timeless

Obnova Starého Hradu Majiteľ kúpil Crawfordtonov dom v Škótsku v apríli 2013 s cieľom obnoviť pôvodnú chuť starej škótskej šľachty a kompatibilný s moderným životom. Charakteristiky a historické nálezy starého hradu sú zachované s pôvodnou chuťou. Estetika dizajnu a regionálna kultúra rôznych storočí sa stretávajú s umeleckými iskrami v rovnakom priestore.

Fotografie Na Obálku Časopisu

TimeFlies

Fotografie Na Obálku Časopisu Hlavnou myšlienkou bolo vyčnievať z množstva tradičných zákazníckych časopisov. Najprv pomocou neobvyklého obalu. Na prednej strane obálky časopisu TimeFlies pre leteckú spoločnosť Nordica sa nachádza moderný estónsky dizajn a názov časopisu na obale každého čísla je písaný rukou autora diela. Moderný a minimalistický dizajn časopisu vyjadruje bez ďalších slov kreativitu novej leteckej spoločnosti, príťažlivosť estónskej prírody a úspech mladých estónskych dizajnérov.

Digitálne Recepty Sociálnych Médií

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Digitálne Recepty Sociálnych Médií Spoločnosť Unilever Food Solutions poverila rezidenta šéfkuchára Heidi Heckmann (regionálny šéfkuchár pre zákazníkov v Kapskom Meste), aby vytvoril 11 jedinečných receptúr Spice Blend pomocou Robertsons Spice Range. V rámci kampane „Naša cesta, Váš objav“ bola myšlienka vytvoriť jedinečné obrázky a návrhy, pomocou ktorých sa tieto zložky použijú na zábavnú kampaň na Facebooku. Každý týždeň boli uverejňované jedinečné odkazy Spice Blend šéfkuchára Heidiho ako mediálne bohaté príspevky na plátne Facebooku. Každý z týchto receptov je k dispozícii aj na stiahnutie na iPad na webovej stránke UFS.com.