Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Oblátkový Koláč

Miyabi Monaka

Oblátkový Koláč Jedná sa o obal pre oblátkový koláč naplnený fazuľovým džemom. Balíky sú navrhnuté s motívmi tatami, ktoré evokujú japonskú izbu. Okrem obalov tiež prišli s dizajnom obalov v štýle rukávov. To umožnilo (1) ukázať tradičný krb, jedinečnú vlastnosť čajovne a (2) vytvoriť čajovne v 2-matných, 3-matných, 4,5-matných, 18-posteľových a rôznych iných veľkostiach. Zadná strana obalov je zdobená inými motívmi ako motívom tatami, takže ich môžete predávať samostatne.

Fotografické Umenie

Forgotten Paris

Fotografické Umenie Zabudli ste na Paríž, čiernobiele fotografie starých podzemí francúzskeho hlavného mesta. Tento dizajn predstavuje repertoár miest, ktoré málokto vie, pretože sú nelegálne a ťažko prístupné. Matthieu Bouvier skúma tieto nebezpečné miesta už desať rokov, aby objavil túto zabudnutú minulosť.

Balené Koktaily

Boho Ras

Balené Koktaily Boho Ras predáva balené koktaily vyrobené z najlepších miestnych indických liehovín. Výrobok nesie českú atmosféru, ktorá zachytáva netradičný umelecký životný štýl a jeho vizuály sú abstraktným stvárnením zvukov, ktoré spotrebiteľ získa po vypití kokteilu. Dokonale sa mu podarilo dosiahnuť miesto, kde sa stretávajú globálne a miestne spoločnosti, kde sa spájajú a vytvárajú globálnu vibráciu produktu. Boho Ras predáva čisté liehoviny v 200 ml fľašiach a balené koktaily v 200 ml a 750 ml fľašiach.

Podcast

News app

Podcast News je žiadosť o rozhovor pre zvukové informácie. Inšpiráciou je plochý dizajn Apple iOS s ilustráciami na ilustráciu informačných blokov. Vizuálne má pozadie elektrickú modrú farbu ako poslanie, aby boli bloky vynikajúce. Cieľom je veľmi málo grafických prvkov, ktorých cieľom je uľahčiť používanie aplikácie bez toho, aby rozptyľovala používateľa alebo ho stratila.

Balenie Pre Kórejské Zdravé Jedlo

Darin

Balenie Pre Kórejské Zdravé Jedlo Darin je navrhnutý tak, aby oslobodil moderných ľudí od neochoty k tradičným kórejským výrobkom zdravej výživy v únavovej spoločnosti a vyznačoval sa jednoduchou grafickou zrozumiteľnosťou pri poskytovaní balíkov zmyslom pre moderných ľudí, na rozdiel od nenavrhnutých obrazov, ktoré používajú tradičné kórejské obchody so zdravou výživou. , Všetky návrhy sú vyrobené z motívov krvného obehu, ktoré vizualizujú cieľ poskytnúť vitálnym a zdravým životom unaveným 20. a 30. rokom.

3D Animácia

Alignment to Air

3D Animácia Pokiaľ ide o animáciu tvorivých písmen, Jin začal s abecedou A. A keď príde na koncepčný krok, pokúsil sa vidieť výraznejšie nálady odrážajúce jeho filozofiu, ktorá je dosť aktívna, ale zároveň sa organizuje. Popri tom prišiel s protichodnými slovami, ktoré sa jeho myšlienky dôkladne postavili, napríklad zosúladením so vzduchom, čo je názov tohto projektu. S týmto vedomím predstavuje animácia presnejšie a jemnejšie momenty prvého slova. Na druhej strane to končí pomerne flexibilnou a uvoľnenou vibráciou, aby sa prejavilo posledné písmeno.