Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Aplikácia Na Prezeranie

TTMM for Fitbit

Aplikácia Na Prezeranie TTMM je kolekcia 21 ciferníkov určených pre inteligentné hodinky Fitbit Versa a Fitbit Ionic. Ciferníky majú nastavenie komplikácií iba jednoduchým ťuknutím na obrazovku. Vďaka tomu sú veľmi rýchlo a ľahko prispôsobiteľné pre farby, dizajnové predvoľby a komplikácie podľa preferencií používateľov. Je inšpirovaný filmami ako Blade Runner a Twin Peaks.

Watchfaces Apps

TTMM

Watchfaces Apps TTMM je zbierka sledovacích priestorov pre inteligentné hodinky Pebble Time a Pebble Time Round. Nájdete tu dve aplikácie (pre platformu Android aj iOS) s 50 a 18 modelmi vo viac ako 600 farebných variantoch. TTMM je jednoduchá, minimálna a estetická kombinácia číslic a abstraktných infografík. Teraz si môžete vybrať svoj štýl času, kedykoľvek budete chcieť.

Etikety Na Víno

KannuNaUm

Etikety Na Víno Dizajn etikiet vína KannuNaUm sa vyznačuje rafinovaným a minimálnym štýlom získaným hľadaním symbolov, ktoré môžu predstavovať ich históriu. Územie, kultúra a vášeň vinohradníkov spolkovej krajiny dlhovekosti sú skombinované do týchto dvoch koordinovaných označení. Všetko je umocnené dizajnom storočnej vínnej révy, ktorá bola vyrobená technikou zlata nalievaného v 3D. Ikonografický dizajn, ktorý predstavuje históriu týchto vín a spolu s nimi aj históriu krajiny, z ktorej pochádzajú, Ogliastra, krajina sté výročia na Sardínii.

Dizajn Etikiet Na Víno

I Classici Cherchi

Dizajn Etikiet Na Víno Pre historické vinárstvo na Sardínii sa od roku 1970 navrhlo obnovenie štítkov pre radu vín Classics. Štúdium nových značiek chcelo zachovať spojenie s tradíciou, ktorú spoločnosť sleduje. Na rozdiel od predošlých etikiet pôsobila na dotyk elegancie, ktorá dobre zodpovedá vysokej kvalite vín. Pre štítky sa pracuje s technikou Braillovho písma, ktorá prináša eleganciu a štýl bez váženia. Kvetinový vzor je založený na grafickom spracovaní vzoru neďalekého kostola Santa Croce v Usini, ktorý je tiež logom spoločnosti.

Etiketa Na Víno

Guapos

Etiketa Na Víno Dizajn je zameraný na spojenie moderného dizajnu s nordickými tendenciami v umení a zobrazuje krajinu pôvodu vína. Každý výrez okraja predstavuje výšku, v ktorej rastie každá vinica a príslušnú farbu odrody hrozna. Keď sú všetky fľaše zarovnané v rade, tvoria tvary krajiny severného Portugalska, regiónu, ktorý toto víno rodí.

Obnova Starého Hradu

Timeless

Obnova Starého Hradu Majiteľ kúpil Crawfordtonov dom v Škótsku v apríli 2013 s cieľom obnoviť pôvodnú chuť starej škótskej šľachty a kompatibilný s moderným životom. Charakteristiky a historické nálezy starého hradu sú zachované s pôvodnou chuťou. Estetika dizajnu a regionálna kultúra rôznych storočí sa stretávajú s umeleckými iskrami v rovnakom priestore.