Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Identita Značky

SioZEN

Identita Značky Spoločnosť Siozen predstavuje nový revolučný hygienický systém na vysokej úrovni, ktorý jedinečným spôsobom premení vaše vesmírne povrchy, ruky a vzduch na výkonný obranný systém proti mikrobiálnemu / toxickému znečisteniu. Moderné metódy výstavby sú skvelé na to, aby nám poskytli lepšiu energetickú účinnosť a pohodlie, ale to je cena. Prísnejšie budovy bez ťahu prispievajú k hromadeniu mnohých znečisťujúcich látok. Aj keď je ventilačný systém budovy správne navrhnutý a dobre udržiavaný, znečistenie interiéru zostáva vážnym problémom. Sú potrebné nové prístupy.

Balenie

The Fruits Toilet Paper

Balenie Mnoho spoločností a obchodov v celom Japonsku dáva zákazníkom toaletný papier ako novinový darček, ktorý preukazuje ich ocenenie. Ovocný toaletný papier bol navrhnutý tak, aby páni zákazníkom s jeho roztomilým štýlom, ktorý je ideálny pre takéto príležitosti. K dispozícii sú 4 vzory z kiwi, jahody, melónu a pomaranča. Od oznámenia dizajnu a uvedenia produktu na trh bol uvedený na trh vo viac ako 50 médiách vrátane televíznych staníc, časopisov a webových stránok v 23 mestách v 19 krajinách.

Horolezecká Veža

Wisdom Path

Horolezecká Veža Nefunkčná vodárenská veža bola vedením dielne rozhodnutá prestavať na lezeckú stenu. Byť najvyšším bodom okolo neho je dobre viditeľný mimo workshopu. Má malebný výhľad na jazero Senezh, dielenské územie a borovicový les. Po ukončení štúdia sa študenti zúčastňujú slávnostného lezenia na samotný vrchol veže, ktorý je pozorovacím bodom. Špirálový pohyb okolo veže je symbolom procesu získavania skúseností. Najvyšší bod je symbolom životnej skúsenosti, ktorá sa nakoniec premení na kameň múdrosti.

Balenie Šachových Tyčiniek

K & Q

Balenie Šachových Tyčiniek Jedná sa o obalový dizajn pre pečivo (tyčinky, finančníci). Pri pomere dĺžky k šírke 8: 1 sú strany týchto rukávov extrémne dlhé a pokryté šachovnicovým vzorom. Vzor pokračuje na prednú časť, ktorá má tiež centrálne umiestnené okno, cez ktoré je možné vidieť obsah puzdra. Keď je všetkých osem rukávov obsiahnutých v tejto súprave darčekov zarovnaných, odhalí sa krásny šachovnicový vzor šachovnice. K & Q robí vašu špeciálnu príležitosť rovnako elegantnou ako čajový čas kráľa a kráľovnej.

Oblátkový Koláč

Miyabi Monaka

Oblátkový Koláč Jedná sa o obal pre oblátkový koláč naplnený fazuľovým džemom. Balíky sú navrhnuté s motívmi tatami, ktoré evokujú japonskú izbu. Okrem obalov tiež prišli s dizajnom obalov v štýle rukávov. To umožnilo (1) ukázať tradičný krb, jedinečnú vlastnosť čajovne a (2) vytvoriť čajovne v 2-matných, 3-matných, 4,5-matných, 18-posteľových a rôznych iných veľkostiach. Zadná strana obalov je zdobená inými motívmi ako motívom tatami, takže ich môžete predávať samostatne.

Fotografické Umenie

Forgotten Paris

Fotografické Umenie Zabudli ste na Paríž, čiernobiele fotografie starých podzemí francúzskeho hlavného mesta. Tento dizajn predstavuje repertoár miest, ktoré málokto vie, pretože sú nelegálne a ťažko prístupné. Matthieu Bouvier skúma tieto nebezpečné miesta už desať rokov, aby objavil túto zabudnutú minulosť.