Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kreslo

Osker

Kreslo Osker vás okamžite vyzýva, aby ste si sadli a relaxovali. Toto kreslo má veľmi výrazný a zakrivený dizajn, ktorý poskytuje charakteristické vlastnosti, ako sú dokonale spracované drevené stoličky, podrúčky z kože a odpruženie. Mnoho detailov a použitie vysoko kvalitných materiálov: koža a masívne drevo zaručujú moderný a nadčasový dizajn.

Umývadlový Nábytok

Eva

Umývadlový Nábytok Inšpirácia dizajnéra vychádza z minimálneho dizajnu a jeho použitia ako tichého, ale osviežujúceho prvku do kúpeľňového priestoru. Vyplývalo to z výskumu architektonických foriem a jednoduchého geometrického objemu. Povodie by mohlo byť potenciálne prvkom, ktorý definuje rôzne priestory v okolí a súčasne v jeho strede. Je veľmi ľahko použiteľný, čistý a odolný tiež. Existuje niekoľko variantov vrátane samostatného osadenia, sedenia na stene a pripevnenia na stenu, ako aj jednoduchého alebo dvojitého umývadla. Zmeny farby (farby RAL) pomôžu integrovať dizajn do priestoru.

Stolná Lampa

Oplamp

Stolná Lampa Oplamp pozostáva z keramického telesa a masívneho dreveného základu, na ktorom je umiestnený ledový svetelný zdroj. Vďaka svojmu tvaru získanému zlúčením troch kužeľov sa telo Oplampu môže otáčať do troch výrazných polôh, ktoré vytvárajú rôzne typy svetla: vysoká stolná lampa s okolitým svetlom, nízka stolná lampa s okolitým svetlom alebo dve okolité svetlá. Každá konfigurácia kužeľov žiarovky umožňuje, aby aspoň jeden z lúčov svetla prirodzene interagoval s okolitými architektonickými nastaveniami. Oplamp je navrhnutý a kompletne ručne vyrobený v Taliansku.

Nastaviteľná Stolová Lampa

Poise

Nastaviteľná Stolová Lampa Akrobatický vzhľad Poise, stolovej lampy, ktorú navrhol Robert Dabi z Unform. Studio sa posúva medzi statickým a dynamickým a veľkým alebo malým držaním tela. V závislosti od pomeru medzi jeho osvetleným prstencom a ramenom, ktoré ho drží, dôjde k pretínaniu alebo dotyčnici kružnice. Ak je prsteň umiestnený na vyššej polici, mohol by presahovať do poličky; alebo naklonením krúžku by sa mohol dotknúť okolitej steny. Zámerom tejto nastaviteľnosti je kreatívne zapojiť majiteľa a hrať sa so zdrojom svetla v pomere k ostatným objektom, ktoré ho obklopujú.

Reproduktorový Orchester

Sestetto

Reproduktorový Orchester Orchestrálny súbor rečníkov, ktorí hrajú spolu ako skutoční hudobníci. Sestetto je viackanálový zvukový systém na prehrávanie jednotlivých stôp nástrojov v samostatných reproduktoroch rôznych technológií a materiálov určených pre konkrétny zvukový prípad, napríklad z čistého betónu, rezonančných drevených rezonančných dosiek a keramických rohov. Miešanie skladieb a častí sa vracia, aby bolo fyzicky na mieste počúvania, ako na skutočnom koncerte. Sestetto je komorný orchester zaznamenanej hudby. Produkciu Sestetto vyrábajú priamo jeho dizajnéri Stefano Ivan Scarascia a Francesco Shyam Zonca.

Verejné Vonkajšie Záhradné Kreslo

Para

Verejné Vonkajšie Záhradné Kreslo Para je sada verejných vonkajších stoličiek navrhnutá tak, aby poskytovala zdržanlivú flexibilitu vo vonkajšom prostredí. Sada stoličiek, ktorá má jedinečne symetrický tvar a úplne sa odchyľuje od inherentnej vizuálnej rovnováhy konvenčného dizajnu stoličky. Táto sada vonkajších stoličiek, inšpirovaná jednoduchým tvarom hojdačky, je odvážna, moderná a víta interakciu. Obe so silným váženým dnom, Para A podporuje rotáciu 360 okolo svojej základne a Para B podporuje obojsmerné preklopenie.