Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Lampa

Schon

Lampa Svetelné zdroje tejto jedinečnej žiarovky sú umiestnené v strede celkového tvaru, takže osvetľujú mäkký a rovnomerný zdroj svetla. Svetelné povrchy sú oddeliteľné od hlavného telesa, takže jednoduchý tvar telesa so spodnými časťami plus úspora energie pri nízkej spotrebe elektrickej energie poskytuje ďalšiu funkciu. Ďalšou modernou vlastnosťou tohto jedinečného svetla je aj dotykové telo na zapnutie alebo vypnutie svetla. Výraz vedie k rozdielom v osvetlení a osvetlenie žiarovky bolo navrhnuté. Väčšina svetla z lámp tak, aby divák nevyužil svetlo, oslní. Krásne žiť.

Prasiatko

DEEPE

Prasiatko Objekt je prasiatko. Unikátny vzhľad v tvare znaku kombinuje drahé, prestížne šperky s láskavým a láskavým a stálym zastúpením rodinných príslušníkov, fundraising je veľmi funkčnými vlastnosťami. Ale najvýraznejšia vlastnosť DeePee - to všetko okrem štandardných funkcií dokonale spĺňa - je to nové znenie, jedinečný a doplnkový kontextový „šperk“, ktorý je exkluzívnym domom.

Držiak Na Nôž

Only Right Here

Držiak Na Nôž Od 12. storočia boli prvé býčí zápasy zdokumentované ako akt alebo verejná podívaná. Dnešné prebudenie vedomia ľudí je symptómom celkového globálneho hodnotenia, pretože sme účastníkmi božskej povahy, sme celek. „Iba tu“ symbolizuje novú éru, v ktorej dôjde k zániku agresívnych aktivít, ktoré sa stelesňujú v tom, čo bolo kedysi kultúrnym sviatkom, a veľkým vývojovým krokom na humanistickej úrovni.

Rastúca Lampa

BB Little Garden

Rastúca Lampa Tento projekt navrhuje podporiť toto nové použitie, ktoré poskytuje plnší zmyslový zážitok z varenia. BB Little garden je sálavá rastúca lampa, ktorá chce znovu navštíviť miesto aromatických rastlín vo vnútri kuchyne. Je to zväzok s jasnými čiarami ako skutočný minimalistický objekt. Elegantný dizajn bol špeciálne navrhnutý tak, aby sa prispôsobil rôznym vnútorným prostrediam a dal kuchyni osobitnú poznámku. BB Malá záhrada je rámec pre rastliny, jej čistá línia ich zväčšuje a nenarúša čítanie.

Stolík

una

Stolík Bezproblémová integrácia je podstatou tabuľky stolíkov. tri javorové formy sa spoja, aby držali povrch z tvrdeného skla. produkt intenzívneho posudzovania materiálov a ich schopností, robustného, ale vzdušného vzhľadu a neuveriteľne ľahkej váhy sa ako prejav rovnováhy a milosti neobjavuje.

Komoda

shark-commode

Komoda Komoda spojená s otvorenou poličkou, čo dáva pocit pohybu a dve časti ho robia stabilnejším. Použitie rôznych povrchových úprav a rôznych farieb umožňuje vytvárať rôzne nálady a môže byť inštalovaný medzi rôzne interiéry. Uzatvorená komoda a otvorená polica dávajú ilúziu živej bytosti.